Ahoj Douby,
chce to klídek. Lidi budou neustále prudit a? uděláš dobré nebo špatné. Sám s tím mám neustále co dělat Viz např. předchozí příspěvek. Prostě to tak je a bude.
Díky za vyplnění kdo je kdo. Jsi zatím jediný z olomoucka kdo to dokáže.
Vůbec jsem nikdy neuvažoval že bych Ti bral moderační práva. Nevidím důvod. Spíš bych preferoval kdyby někdo z olomoucka mezi moderátory přibyl protože nejen podle dat z mapy je Vás tam víc a určitě se někdo najde. Pokud ne mě to vadit nebude.
Jinak jsem se chtěl kouknout na ty odkazy a nedaří se mi pingnout na 10.132.1.1 :(
Jen pro upresneni - ten "brecici" v Simove schrance jsem byl Ja.
>Díky za vyplnění kdo je kdo. Jsi zatím jediný z olomoucka kdo to dokáže.
Kdybych si toho vsiml, uz by tam byl i muj /nas/ ;-)
>Pokud mi predlozite rozumne navrhy, rad se moderatorstvi zreknu sam.
Nemusím moderovat.
Muj navrh je zridit stejne forum pro czfree-ol.cz na kterem budes moderatorem ty.
Pro forum czfree-ol.net bude moderatorem nekdo z tech, jimz toto forum nalezi (Jamar, Pinam, Tiliko, JardaK, Ja, pripadne nekdo jiny)
Naše diskuse nikdy k ničemu pozitivnímu nevedla těžko to kdy kdo změní.
Já chci mít namísto nikam nevedoucích diskusí, kdo je víc či není to a to čas na prakickou činnost kolem CZF.
Koncepčně jsme se už dávno rozešli.
Na adresu pana Simandla jen tolik:
Čtu Vaše články, vážím si všeho co pro CZF děláte.
Nedojde-li v této části fóra ke změnám,budu muset uvažovat o řešení, které se bych zde předjímal jen velice nerad.
Nenechám se tu otrávit a nechci se tu dohadovat.
Jedine o co jsem zadal je odebrani administracnich prav k domene czfree-ol.net se kterou Douby nema snad krome "pribuzenstva" v czf nic spolecneho.
Jako moznou alternativu /v pripade ze touzi neco moderovat/ bylo zalozeni fora czfree-ol.cz na tomto portale...
Wearitovi se to jako majiteli nelibi.
Ja se mu nedivim, me se taky nelibi Doubyho /at uz spatna nebo dobra/ moderace fora, ktere nese nazev naseho portalu.
Pokud se chces Douby "usmirit" - jedine co po tobe chci (myslim ze spise chceme) je to, aby jsi se vzdal moderovani a predal to nekomu "od nas".
Nevim, co je na tom tak nepochopitelne.
Ja tady preci take nemam zalozene forum tucnak.org nebo doubrava.net.
Proc? Protoze se me vubec netyka /krome moznosti peeringu/.