Ja na nem jedu uz skoro mesic a zatim ani jeden zamrz. Citlivost se mi zda velmi dobra a fw umi prakticky vse, co bezny uzivatel muze vyuzit. Takze moje zkusenost zatim hovori jednoznacne pro a za tu cenu... proste parada.
Zdravím, já to nasadil u jednoho klienta - a vypadá to mooc dobře. Týden bez zátuhu, slušná citlivost a hlavně ty možnosti - fw, router, omezení šířky pásma atd. A ta regulace od 8-20. Ikdyž to jsem neověřoval zda to funguje, ale předpokládám že ano.
Momentálně to budem kupovat, snad se nezklamem. V pondělí mi příjdou další dva kousky
Nový fw 1.4, poté 1.4.1 a nyní i 1.4.2 jsem zkoušel, obsahují několik zajímavých novinek, nicméně také jednu nepříjemnou chybu - a to sice nemožnost řádné konfigurace pomocí Internet Exploreru, nebo? se prakticky na každé stránce zobrazí chyba skriptování. V prohlížečích Firefox, Opera, Netscape se tato chyba neobjevuje, již jsem urgoval vývojáře fw, nicméně zatím nic neopravili.
Tak uz mam za sebou mesic provozu a zamrz ani jeden Navic musim pochvalit programatory fw, nebot jsem jim posilal par napadu, jeste ten samy den mi odepsali a vetsinu pripominek jiz zapracovali do novych fw, na nekolika dalsich se pracuje. Je to skoro zazrak, ale tohle zarizeni vazne snad nema chybu.