Lord DIABLO
Senior Member
|
Tak to tady ctu a pozoruju od sameho pocatku vlakna a uz se to fakt zacina zvrhavat do jakychsi Flame-prestrelek.
Proto ted prispevek do Vasi hadave diskuze od nezavisleho pozorovatele.
1) je pravda, ze vyvoj Insiderova pojitka trval dele, nez sliboval...
2) je pravda, ze i cena je vyssi, nez sliboval..... (opravdu sliboval 10GHz za 50k)....
3) je pravda, ze vetsina slibu Insidera se jaksi casove nepovedla, ale taky mi je jasny, ze vyvoj se proste presne neda odhadnout a taky neco sezere a ne malo. Kdyz se podivame na PC prumysl vseobecne, ne jednou se stalo, ze bylo odlozeni noveho HW nebo i hry a ne o par mesicu taky o rok a vice.
4) ovsem taky je pravda, ze je to ta nejlevnejsi desitka, co znam...
5) prakticke XP s Insiderovym pojitkem nemam, ale uz se tesim, ze budu mit to stesti. Vybral jsem si ho nejen kvuli cene, ale taky kvuli jeho pristupu k jadru veci (podle toho, co jsem tady v tom vlakne cetl).....
6) HWSOFT, INSIDER a RYS => vsichni jste jiste profici ve svem oboru, ale taky si uvedomte, ze ne vsichni muzou byt temi profiky jako vy a podle toho se taky prosim k ostatnim chovejte. Umite treba elektrotechniku na spickove urovni, ale auto si treba opravit nedokazete. Nebo si usit saty. Na to jsou tu preci jini (taky odbornici).
7) RYS je tady na CZFREE jaksi nejproflaknutejsi osoba. Kazdy asi vi, cim se zabyva a co umi. Je ochotny poradit, ale jeho rady jsou z 95% vetsinou pro lidi z oboru (profiky).
8) pokud si dobre pamatuji, tak HWSOFT mel cosi docineni s DESSTO. Taky hlasili, co bude za super delo za levno a nejak nic :/ To same Crusader 100Mbps. Vetsinou vsichni hlasi ze bude neco za hubicku, ale pak kazdej prijde na to, ze charita se dala delat poste a pouze za studentskych let.
9) DOUFAM, ze me ted nebudete vsichni bit a kamenovat. Proste se na to Vase handdrkovani uz neda koukat. Neznam osobne ani jednoho z Vas trech jmenovanych, tak si troufam tvrdit, ze jsem nezavisla osoba
Bye Jarda.
PS: ten edit byl opravena pravopisna chybka, ktere jsem si vsiml
Naposledy upravil Lord DIABLO 26.01.2006 v 20:55
|