nevim, ale asi mam stesti nebo LH(local halucination) ...
ve vsech klientskych AP 1120 mam FW 3.00I a vetsina je v IP 66(tusim) krabickach utesnenych silikonem atd. na stozarech ...
co se tyce 5460 tak ty mam s tim novy FW(sileny cislo z hlavy nevim) a nainstalovany stejne(na jedny pude dokonce jen chycene na tramu sroubkama) ...
vse jede bez problemu a kousani(musim zaklepat)
a to dnes v noci bylo -24,3°C u jednoho AP a u druheho kde mame cidlo tak -23,9°C ... a ted je asi -13,2°C a vse svistiii ...
je to zvlastni ale zda se ze dneska uz taky nemrznou tak jako vcera..vcera klienti na apckach kde je 5450 nebo 5460 venku v ip5 krabici padali skoro vsichni bez rozdilu tak kazdy 2 minuty..dneska uz mi na icq tak brutalne neblikaji nekteri lidi off/on
narval som to tam jako bolo napisane v navode. ten firmware vyzera ako orginal ovisacky. posledny co je na ovis tranke ma koncovku 9 a tento ma koncovku 10. trocha zmene menu ale vyzerato ok. este nejake zkusenosti z praxe nemam.
Zdravim, testuju ho uz pul dne.... musim uznat ze jede super. Predtim jsem mel velke problemy v rezimu klient... oproti ASUS 500g, pri vetsim zatizeni se to furt kousalo. Ted to jede super!
A je tu to nejhorsi ceho jsem se obaval nasdil jsem 5460 s timhle FW na testovaci PC (v mistnosti bylo normalnich 21C) a zacal tahat po FTP cca po 17 hodinach prenosu (s obcasnymi prestavkami) se to stalo ovis zheb a uz se nerozjel (ani blik). Mam pocit ze jsme uvaril RTL. Takze zitra jde na reklamaci a uvidiem co se z toho vyvrbi :(.