jo tak uz to asi mam hotovo , vytvorilo mi to spustitelnej soubor prometheus , tak jeste dam kamosovy ten prometheus.conf.sample at mi to prelozi do cestiny a muzu se na to podivat, sice bych to mozna asi po mesici prelozil sam ale on chodi na jazykovej gympl , ja jsem jen blbej elektrikar :-D
tak si tam dej novy source ne? to je takovy problem zagooglit a najit novy zdroj? ja sice mam platformu rpm, nicmene apt se chova zcela stejne...do /etc/apt/sources staci pridat dalsi radky a je to
zalezi ovsem na distru. compat tam musim mit na fc4, jde dost dopredu a obcas je tohle na stiru. ve fc5t2 je to jeste horsi/lepsi, zalezi na uhlu pohledu. nicmene si myslim, ze ne programator nutne musi resit zavislosti. to at si poresi klient. u routeru se jaksi predpoklada, ze to nebude delat naprosta lama a kompilace je jeho druhe jmeno. v tom je problem.
Michale, do INSTALL pridej ne zavislosti, ale neco na zpusob: "Kdyz Vam to nepujde, USE GOOGLE MUTHA FUCKA!"
Jako nic proti novacku. Ale muzu uprimne rict (Zajsoft rad potvrdi) ze kdyz jsem byl v CZF pred ctyrmi lety novy, a porad se ptal, nikdo mi nic jineho neporadil. Sam jsem si na vsecko musel prijit a najit v googlu. Proc by to novi novacci meli delat jinak?
23.01.2006 v 19:18
xchaos
23.01.2006 23:32
Tento příspěvek byl moderován. K jeho zobrazení klikni
[zde]
(Moderated by
xchaos)