Zdar,
jsem pripojenej na jedno z dodovejch cukrovarskejch AP. Kvalita inetu je kapitola sama o sobe, ale mne ted jde o komunikaci v ramci czf.
Rad bych pouzival minimalne treba prosecky bt tracker a ftpko. Ovsem to je hruza. Tracker se mi vetsinou otevre...tak po minute, dvou. Na ftp serveru mam timeout. Stahovani cehokoliv z Proseka (natoz takova drzost jako zamirit do "vzdalenych" letnanskych koncin) je nepouzitelne pomaly.
Abych z toho neobvinil hned doda (hm, i kdyz koukam, ze ma v mistnich podminkach skvele renome ), tak se chci zeptat, cim by tahle "rychlost" mohla byt.
Traceroute se mi vzdycky zadrhne na 10.32.15.102, dal se nedostane a nedostane a nedostane a
Problem tu je a resi se posledni dobou celkem aktivne, nejde jen o smerovani, ale i o kvalitu linek...Predpokladam z toho co pises ze se na prosek dostanes,ale blbe,takze by to mozna chtelo poresit s dodem jak shapuje CZF,pac 10.32.15.102 je jeho cosi,podle cisla zrejme na Lune...
10.32.15.102 je gw CZNET/KOZEL,asi je problem na strane kozla,kdy se neroutuje spravne ,ja pouzivam staticke routovani,ostatni ospf.
Vydrz jeste par tydnu a bude ti fungovat i czf,na tom se uz pracuje
Problem je v tom,ze nikdo z CZF momentalne nenastavil spravnou def.gw do CZNETu...