Nejlepe ti zjistis tak, ze skusis antenu namirit smerem k nejblizsimu (nejblizsim) AP a proskenujes pasmo. Tak poznas, co s danou antenou skutecne chytis a komu se mas ozvat s zadosti o pripojeni...
Zdar. Chtěl jsem se zeptat jestli - a za jakych podminek - je mozne se pripojit na AP bratrk. Jsem momentalne pripojen pres dodovo AP cukrovar. Zatimco Inet vetsinou jede docela rozumne...vetsinou...tak komunikace s czf pomerne vazne. Moje pingy na prosek a letnany byvaji u-d-e-s-n-y. No a jelikoz a protoze se mi doma vali 626, mohl bych koupit jeste jednu antenu a pripichnout se na bratrka. Inet bych routoval pres doda a czf komunikaci pres bratrka.
Takze?
BTW-jak to pripadne jednoduse vyresit, abych czf komunikaci routoval tam, ci onam, podle toho, jestli cil bude bliz pres doda nebo bratrka?
Nevim to jiste, ale myslim, ze bratrk nikoho nebere...
Co se tyce routovani, tak default routu nasmerujes na doda a routu pro sit 10.0.0.0/8 na bratrak... (tedy na linuxu tyhle dva prikazy: route add default gw dodo_gw ; route add -net 10.0.0.0 netmask 255.0.0.0 gw bratrk_gw)
Jinak lepsi reseni je samozrejme nainstalovat zebru a ospf, kde se routovaci tabulka vytvari dynamicky...
karle promin, ale pisu tam, ze nejsem vubec vysoko....
Jinak jsem se Ti i ozyval ale asi se ten mail zrejme nekam zatoulal...
Takze se jeste jednou omlouvam a porad doufam, ze se k Tobe nekdy konecne pripojim..
V pohodě naštval jsem se jen protože zde jsme na tvém připojení strávili poměrně dost času. pokud se připojíš a bude možné u tebe postavit AP nabízím ti regulerně přístup k lince s kapacitou 9 mbit Zdravím Karel
PS jinak se omlouvám že, jsem to napsal hodně nepříjemně ale, důvod je jak víše napsáno.
PSS a Símovy: nebudu si sedat s rozpálenou hlavou ke klávesnici,
nebudu si sedat s rozpálenou hlavou ke klávesnici, nebudu si sedat s rozpálenou hlavou ke klávesnici, nebudu si sedat s rozpálenou hlavou ke klávesnici, nebudu si sedat s rozpálenou hlavou ke klávesnici.............