No z průmky, ale jsem samouk, tam o něčem podobnym nemaj ani páru Popravdě není to jediná moje záliba ta optika, to byl spíš jen takovej důkaz sám sobě, jestli to taky zvládnu no a chodí to mimochodem kilometr a půl je zatraceně dlouhá trasa, ono se to zdá málo, ale když si smrtelník uvědomí, že to je pokořený ledkou (Ronja)... Mimochodem, lidi, kde berete 50 tisíc jen tak? To máte tak velký platy? Nebo děti snídají suchý rohlíky? Já to pořád nechápu
11.01.2006 v 23:47
hwsoft
12.01.2006 08:22
Tento příspěvek byl moderován. K jeho zobrazení klikni
[zde]
(Moderated by
Chevees)
No já teda nevim.. ale pánové, když vy se sami nedokážete dohodnout... jeden řiká, že to je volovina bez budoucnosti, další zakládaj fankluby hoši hoši... Wikipedie je naprd. Nic proti, ale jo. Jinak kerej břídil to tady moderuje prosimvás? Umí si vubec zavázat boty nebo se sám najíst? Prosimtě, co si postavil ty? Domeček z karet? Kloku to není na tebe, neboj, potrefená husa se sama vozve. No do mě vjel takovej vztek... sakra chlapi.. připomínky sou dobrý, ale aby se nějaký idioti hadáli vo to, co znamená nějaká zkratka, no to je jak na pavlači! Nechutný normálně, takovejch moulů je plnej freenet, to snad neni pravda. No nic, je pozde, pudu si lehnout, snad mě to přejde.
12.01.2006 v 23:05
SkyFoxLabs
12.01.2006 23:06
Tento příspěvek byl moderován. K jeho zobrazení klikni
[zde]
(Moderated by
Chevees)
Mohl bys, prosim te, alespon sdelit jake soucastky pouzivas kdyz nechces zverejnit cele schema? myslim jestli je to neco jako Spider s xilinxem, nebo jako Twister s hradlama, nebo je to snad jenom par OZ, R, C ? Co je to za laser a jakou prijimaci diodu pouzivas?
Opravdu neches zverejnit schenata? Myslim si, ze by to nebylo plus jenom pro ty, kteri si chteji vyrobit 100Mb pojitko sami, ale i pro tebe, pac je tady hodne chytrych hlav (ne ze bych rikal ze nejsi chytra hlava ), ktere ti muzou pomoct odladit chyby a tim jednak zlepsit povest tvojeho pojitka, a pak se taky mozna spis najde nekdo kdo si to na testovaci trasu nasadi. Nehlede na to, ze zrejme brzo ( i kdyz to "brzo" melo byt uz i nekolikrat v minulosti) budou za solidni cenu DesSto nebo Crusader a levnejsi nenerezove, neastronomicke pojitka si temer neskrtnou. Soudim podle toho, ze ne jednou me zadaly ruzne firmy o vyrobu ronji a neslo jim ani tak o penize, jako spis o kvalitu, zaruku, a malou dodaci lhutu.