Rad bych se take pripojil, bydlim v ul. Starodejvicka, vezak na Hadovce mam blizko, do 200 m.
Jen mam obavu, aby - bydlim az moc blizko pod vezakem- pod svicnem nebyla tma.
Ahoj chlapi,
koukal jsem, ze uz to frcite ve velkem. S bezdratovymi sitemi moc praxi nemam, trosku s CB, ale to se asi nepocita, zejmena od doby, kdy obyvam sklepni prostory. Ale rad bych se pripojil a na strechu se snad nejak dostanu. Jak to teda vypada s pripojovanim techle koncu? Presneji jsem Veleslavinska ulice, hned za zeleznicnim prejezdem.
Ciste teoreticky bych dohlidl do liboce, smerem dolu po evropske se zaseknu asi na cervenem vrchu, pres nej uz asi dal ne. Smerem k sarce je problem se svahem dolu, ale ze strechy jsem se jeste nedival, mozna by to bylo ruzovejsi. Smerem nahoru k petrinam je to sama bylina a drevina, nicmene bych mozna neco zahlid, ale nic moc by z toho nebylo.
Rozhodne bych mel zajem se pripojit, kdyby ma poloha byla vyhodnocena jako nadejna, klidne i posilat data dal.
nazdárek... Tak vám posílám ty infos o tom srazu..... V úterý 16.7. .... Je to od 20:00.... Je to v praze 7 Sochařská ulice Je to takovej neoznačenej podnik, je to po pravý straně, když jdete od hlavní ulice V okně je pokus o umění nebo umění... Dveře maj tokový mříže.. Je to tedy uplně při zemi.... Je to asi za 3. vchodem... Normálně vemte za dveře a sejděte schody a u baru (pokud mě nepoznáte) se ptejte na štěpíka.... Kdyby jste přišli před 20:00 a nebylo odemčeno, tak počkejte..... My přídem:-))... Přijďte v hojném počtu:-))) jo a dostanete se tam tramvají na letenské náměstí (je to názef stanice)
Tak bychom mohli dát ten AP na hadofce.... Tzn, kdo vidí na hadofku, a chce se připojit, tak a? mi zamejluje svoje jméno adresu, a tak..... Pak bychom se mohli složit na ten HW....
Taky bych se ráda přidala. Bydlím na Evropské 56, tedy hned vedle Štěpíka. Je už něco nového? Jsem zde dnes poprvé, protože už velice nutně potřebuji jiné připojení k netu než je dial up. Už se nemíním nechat okrádat od Telecomu.
coz takhle petriny? Muj dum je na jednom z nejvyssich bodu na petrinach takze dohled ze strechy je dost dobrej, ale asi by se to muselo nejak premerit. Kdyztak kdyby jsi mohl tak se ozvi na ICQ 5927835 nebo na email semi@email.cz