Chapu ze si koupim prijimac na 2,4G pripojim to do sitovky na compu. Neni mi jasny jak je to s vysilacem (kde se veme, ale nejspis se na nej slozi vic lidi), jak je to s rychlosti pripojeni a kam se vlastne pripojim (mam svou IP adresu ???, jaka je rychlost a kde se to pripojeni bere)
Ok, Toty,o vypada slibne. Dej mi prosim tedy vedet, kdy bych si mohl antenu prijit pujcit (jaka antena to je?). Diky!
To Fantomas: Kdybych si pujcoval tu antenu, pujdes to se mnou promerit?
Bydlím v ulici Strakatého 7 s velmi dobrou viditelností. Fotky mohu zveřejnit. Potřebuji rychlý a neomezený přístup. Chtěl jsem se zeptat, zda-li se už někomu v blízkém okolí podařilo zprovoznit WiFi a připojit se k netu.
Bydlim v ulici Plzenska 107 (viz pripojny bod "Plzenska 107" na mape) a rad bych se pripojil k projektu. Bydlim ve 2. patre s balkonem a vyhledem na jih (Kosire, Malvazinky atd.) - fotografie zverejnim behem par dnu.
Prosim aby se mi nekdo ozval ohledne dalsiho postupu pro zjisteni moznosti pripojeni.
Tak Ap Faust se stalo jiz skutecnosti. Kazdy kdo si bude chtit otestovat pripojeni, tak muze, protoze mam jiz s prispenim Kuciho spustene DHCP. Takze vse se Vam automaticky nastavi. Antena vysila ve vertikalni polarizaci.
Faust
Měl bych zájem se také připojit, protože CML a okoli neodpovida a tak asi projekt umrel. koukal jsem na tu forografii panorama2 a měl bych byt presne za motylkem ty sitovy anteny vedle tech cevenych baraku vpravo. potreboval bych to nejak zjistit zda by to slo nez zacnu investovat. poradi mi nekdo - nebo vidi Fantomas moji nynejsi antenu - zelena strecha a antena na CB. Oznacil jsem se jako Kraken.
Diky za pomoc a info.
Zdravím ve spolek!
Mohl byste mi někdo poradit, na jaké hodnoty se mám v NetworkStumbléru zaměřit při lovu signálu a jaké hodnoty se už dají považovat za uspokojivé? Nějak mi ty naměřené hodnoty nic neříkají.
Díky ROB
Ahoj, mam tesne pred pripojenim (doufam), ale potreboval bych zjistit, zda jeste nechytnu signal primo z okna pomoci nejake silnejsi anteny, nez budu tahat kabel na tezko pristupnou strechu. Stacilo by na jendno odpoledne, treba jen na hodinku alespon 19 nebo 20 db.
Ahoj,
prave jsem se pristehoval na Jerabinovou (navazuje na Lekarskou), mam primou viditelnost z okna na Fausta a rad bych se pres nej pripojil.
V pristich dnech bych se chtel dostat na strechu naseho baraku a udelat par fotek, pokud by me videlo dost lidi muzeme udelat dalsi AP.