stybla
Senior Member
|
lada: no nevim, jak mi pomuze informace typu _velky bratr je svine nejvetsi a pripravuje 3.rise v2.0_ - to je vec, co vim uz davno. ale sorry Lado, to co me opravdu zajima je, jestli budu mit co zrat, o kolik vic penez na danich budu muset pristi rok zaplatit, protoze si banda curaku bude vozit zadky v novych autech, nebo navysi schodek rozpoctu(misto aby se ho snazili snizovat), popr. za koho budu muset zaplatit dluhy(opet z dani). mozna by bylo fajn zacit u toho. a kdyz uz jsme u toho, polozil jsem ti otazku - jak zde neco zmenit? pokud jsem si poslednich par let vsimal, tak moc obcanskych protestu neproslo - jakoukoliv formou, tedy ne nucene hazeni cihel do oken, nebo nejake demonstrace. vlada(=cunici u korytka) si vzdy prosadi svoje. kdyby ses totiz zamyslel, tak to funguje stejne, jako kdyz je 1 lada proti celemu svetu. treba ja si nemyslim, ze svichni ve vlade jsou svine a snad tam zustal jeste nekdo, kdo alespon trochu dela pro lidi - ale, bud ses blbej, chudej a sam proti vsem, nebo budes chytry, hodny a poslusny chlapecek a dostanes lizatko(doufam, ze chapes, co tim chci rict). u obycejnych lidi je to stejne - bud budes zmrd a povezes se na vsech okolo, nebo budes chudy jak kostelni mys. s tim, ze prirovnavas lidi k otrokum, s tim souhlasim. nejsme totiz nic jineho.