Rizeni odchozi prichozi rychlosti 100kbit - 2Mbit .. to by bylo v celku zajimave
2) Do klientskeho rezimu (jakehokoliv) vecpat moznost v pripade deasociace od apcka presmerovat 80 port na webserveru dlinka s hlaskou ze apcko je odpojeno respektive nedostatecny signal
3) upravit pod 2 tak, ze test neni s asociaci podle apcka, ale napriklad 1x za minutu pingne na nejakou ip, a pokud se to nepovede odrizne provoz zkrz nej tekouci a veskere "tcp port 80" pozadavky presmerne na stranku "Internet neni dostupny"
4) Upravovat tyto stranky, nebo aspon vecpat tam logo
5) Nabizim moznost testovani firmaru na nekolik spojich "poslu ip atd.." a moznost overeni na vice nez 200 zarizenich..
6) Prosim o poslani linku na upraveny firmware.
7) K soucasnym zdrojakum (se asi nedostanu) - nektere upravy jsem ochoten i financne podporit
Pokud si na to troufáš tak bych napájel přímo na vývody PCB kde je interní anténka SMD odpor 50ohm (bude se hůř shánět - standardně není v řadě E12) nebo 47Ohm, eventuálně 2*100ohm.... paraelně. Anténku odpoj.
Možná to pomůže.... když ne SMD tak co nejmenší drátovej co prodaj v krámu (na 1/8W). Je to "elektrikářská rada" Takhle jsem "terminoval vnitřní anténku" u Alfy AIP630 - teď běhá u jednoho klienta jako víno (předtím se sekala... asi z toho byl wifi "konec" v koncích). Jinak by asi root mohl napsat přesně jak "diversity" funguje u tohohle Dlinka - tady jsem to dělal "praventivně" protože jsme oblast s "taky nějakým rušením"
Napiš jestli to pak bylo lepší.... není to na 100% ale cena odpor(ů) jsou řádově koruny......
MAC filtr:
v MAC filtru dat moznost priradit ke konkretni MAC adrese nejaky poznamku, treba nejakych 8-16 znaků. Bude v tom lepsi prehled pro hlidany pristup na APcko
Syte Survey:
moznost zobrazit i kanal uloveneho APcka, o originale to neni, pokud uz to tam mas tak sorry za opakovani....
Ahoj,
jak to tak vypadá tak r00tův FW asi nám normálním smrtelníkům hned tak k dispozici nebude. Mám proto alespoň takovouto prosbu: R00t-e, mohl bys sem napsat, jak moc složité je vyrobit z libovolného standardního FW modifikovany FW, ktery umi nastavit vykon v rozsahu jako Tvuj FW?
To je totiz to, co mi u DLinku chybí nejvíc. Měření signálu je fajn, ale dá se přežít i bez něj.