kosticky se sice daji najit, ale je o dost lepsi nez DVB-t/s. uz aby to byl standart.
skoda, ze titulu v hdtv qalite je zatim malo, pripadne ty existujici nebudou pro pro neplacenou stanici dostupne. budem dal cucet na romazane obrazky a cekat, az medialni firmy odepisou investice a nakoupi nove technologie ...
No, Athlon 2.2+, poustim pod linuxem, grafika 64MB,
mplayer se zvukem v fullscreenu trhá, pokud ale vypnu zvuk, tak obraz jede naprosto super, stejně tak naopak, pokud pustim zvuk bez obrazu tak taky. Laborováním jsem zistil, že dekodovani zvuku je pekelnej oříšek, možná tedy nějakej méně nenažranej kodek na audio a budem vpohode )))
Sem na skolni akademicke siti TENkdovikolik a trha se to
Pouzivat Windows media na streamovani (a asi i na cokoliv jineho) mi prijde jako dost nerozumny napad. Tohle budoucnost rozhodne neni. Myslim ze dobra volba je standard H264, nastupce MPEG2 u satelitniho i DVB-T vysilani. U toho by se dal datovy tok klidne stahnout.
Vsechno k streamovani H264 je opensource - MPEG4IP, Darwin Streaming Server, prehravace na vsech OS.
Slape mi to vpohode (6Mb, K8 2.7GHz), ale kvalita nic moc, je poznat vysoka komprese a pripada mi ze zdrojove video melo mensi rozliseni. Ale jinak dobry