Noo o koupi tohoto pojitka zacnu uvazovat v momente, kdy to da tu 100 vku, pac to bude fakt narez, ale kdyz ted vezmu ten pomer 10 a 350 metru je pro me jako cena pro sdruzeni trocha luxus no Kazdopadne DOBRA PRACE, jen tak dal
Musím přiznat, že dnes ráno jsem vztal z postele s pocitem, že 350m je opravdu málo (není to strop, bylo to jen nejbližší mě přístupné místo pro zkoušky) uvažuju ještě o dvojnásobném zesílení vstupního signálu, což by mělo dostat dosah za "klidných" povětrnostních podmínek do 700m - předpoklad, který nikomu neslibuji dokud si ho sám nepotvrdím. Toto vyžaduje přestavbu + čas. Pro mne je nejdůležitější první "trvalé" nasazení spoje, na němž se pracuje (horizont 14 dní, věřím, že to vyjde a svého prvního klienta - nechci jmenovat - nezklamu). Tímto ho zdravím a ujiš?uji, že spoj nadále piluji k "pohotovostnímu" režimu. Děkuji za věrnost tohoto vlákna a za Vaše dotazy/připomínky, dáváte mi tím najevo jistou přízeň, která mne žene kupředu. Autor
Crusader 100Mbps jede s laserem nebo s led? Protoze na laseru, kdyz se nesetri, se da i "vydelat" slusnej vykon, ktery podobnou vec jakou je stovka na takovou dalku zaridi. Diky za zvyseni "mety". Autor
Jinak potvrdila se teplotní závislost laserů, po překročení 35°C se jejich vyzářený výkon rapidně sníží. Tímto děkuji za věcnou připomínku (viz výše), tento problém právě zdárně řeším pomocí chlazení Peltierovými termočlánky. Fotky vystavím na webu projektu. S pozdravem Autor
Zdravim vsechny priznivce tohoto pojitka, ke kterym se kupodivu radim i ja.
Rad bych se optal, zda-li za tu dobu co se tu nic nepsalo neprobehla nejaka novinka, ktera by stala za zminku. V potaz me napadaji 2 veci: Dosah pojitka a vetsi rychlost. Ale samozrejme i jine novinky. Diky za info.