chtel bych se zeptat, jestli uz nekdo nebastlil teplotni cidlo na router. Potreboval bych do toho jeste udelat takovou ficuru, aby se pri mensi teplote nez treba 10°C prestaly tocit externi vetracky, ktery by na to byly pripojeny... Nevi nahodou nekdo?
rohlik: a v cem ho mas umistene? ja jsem pak nasel datasheet, takze jsem si vicemene odpovedel tim - ale pak jsem premyslel, ze kdyz to cidlo do neceho dam, tak tim ovlivnim vysledky. stacil by na to udelat nejaky kryt - ja nevim, treba z kelimku ... proste jenom aby na to neprselo?
ja to mam umistene v smrstovaci buzirce + castecne zadelano silikonem. Po te jsem meril teplotu na teplomeru a srvovnaval teplotu v PC, pokud to nesedel upravoval jsem hodnoty v programu pro prevod napeti do PC az se to cca seslo
snad se to sem hodi ... hehe ... doufam - jinak adminy prosim presunout toto do jineho vlakna ...
velice nutne bych potreboval vyrobit teplotni cislo, podobne co uz tady bylo popsano (pripojitelne at uz pres gameport ci com port), ale hlavne potrebuji, aby bylo pripojitelne pres eth iface, aby se dalo umistit prakticky kamkoliv do site ...
studuji elktrotechnickou skolu, takze do elektroniky a tak vicemene vidim, ale s timto bych potreboval help ...
je mi jasne, ze to v zadnem pripade nepujde tak snadno jako udelat vrabci hnizdo, na kabel pichnout nekam cidlo a merit ...
myslim, ze to rozhodne musi mit procesor, pamet ci procak s e2prom pameti(+ nejaky vecicky jako napajeni a tak - to by slo po UTP,ne ) a software do vnitrku - sel mi nejakej ultra mini linux ?
rad bych toho vytvoril, ale potrebuji pomoci ...
treba z toho udelat projekt likeRonja ...
budu rad kdyz se nekdo ozve - bud tu nebo PM ci ICQ ...
dikaaass predem ...