Jo, jasně že netušim o čo kráča, lebo som cez ne pripojený pouhé dva roky. Tahání linek -- myslim že maj inetovou konektivitu někde na Libuši, mam to asi na čtyry hopy. Moh jsem napsat "budování", ale mam k tomuhle slovu z minulosti trochu odpor, tak nesmíš bejt až tak akurátní. A s Heaven nesrovnávám z jednoduchýho důvodu, proto že na ně nevidim. Takže nejsou konkurence.
Ten "reklamní trik" s vyhraženou rychlostí kupodivu docela funguje, když si občas při downloadu pustim Netmeter, včetně bonusovýho dvojnásobku. Akorát mi vadí že to mívá delší latenci, ale jinak OK. Lepší konektivitu do CZF bych taky uvítal, ale hádej se o něco, co je zdarma. I když jak to pozerám, Ty to asi dokážeš -- no a nebo se konečně rozjedeš a dotlačíš do Hodkoviček lepší a levnější spojení? Možná bych to i bral, ale musíš rychle, než zlevněj.
Nereagoval si na svoje pripojenie ale na to co som napisal :-) Si mimo pisem to uz 2x :-) Sorry ale ja niesom koordinator :-)
Inak ak chces niejaky download v ramci komunitnej siete a si schopny pohnut kablom :-) mozeme sa domluvit. Uvitam share.. Aspon na to nebudem cakat 40 minut z netu :-)
Čau lidi..!
Koukám že to tady moc nežije, ale nevím kam jinam bych měl napsat když potřebuju připojit kolegu v Bráníku..! Konkrétně v baráku na adrese Žalmanova 1193. Na mapě sem tam zanesl nod "liborecek" - ve výstavbě. Na střeše baráku sem to projel Net Stumblerem, našel 11 WiFi signálů. V případě potřeby ty výsledky zpřístupním. V téhle lokalitě by podle předběžných průzkumů byl docela solidní zájem o připojení, potažmo sosání Internetu..!
Má někdo v blízkosti Internetovou konektivitu ? Dalo by se připojit kabelem (cca do 100m) ? Pokud ne, dalo by se připoit WiFi-nou na 5 GHz, případně 2,4 GHz ? Technologii i práce zajistím ! Za případnou odpověď předem děkuji..!
Mam pocit že jedinej možnej AP je na smíchově ZVAHOV....a je na něj vidět z ke krči . Jo jo v bráníku by to bral hodně lidí. NIkdo to tam zatim nezaved....
Teda Azzi.., teď si mně fakt zved adrenalin..!!!! Já úspěšně buduju czfree.net na Vinohradech, do 5 GHz technologie sem zainvestovat cca 12 tis. Kč a připojil několik dalších lidí..!!! A teď se snažím udělat něco pro kámoše z Bráníka, kterej se připojuje dial-up, což je šílenej vopruz a já u něho vždycky rostu..!!
Tak si, prosím tě, nech ty blbý kecy americkejch prezidentů a radši poraď něco konstruktivního, a? se někam dostanem..!!! Myslím si, že tohle popichování a další žabomyší války tenhle sajt jenom zbytečně zatěžujou..!!