Tak tady je pár rozdílů mezi 3.07 až 3.09 build 0006.
Version 3.08b1
1. works in Netscape(7.0)
2. Fixed Station connect status (connected or disconnected)
3. wlan driver acx_4x_4.55b3
4. station/wireless(st_wireless.html) auto refresh (30 sec)
Version 3.08b2(!!!!!not release!!!!!)
1. Fixed 100Mbps & Half Duplex
Version 3.08b3(!!!!!not release!!!!!)
1. Fixed bug (100Mbps & Half Duplex)
Version 3.08b4
1. Add BUF_EMPTY_REBOOT function
Version 3.08b5
1. Fixed BUF_EMPTY_REBOOT function reboot too quick
Version 3.09 build 0001
1. change Israel channel range to 4 ~ 8
2. version add build xxxx
Version 3.09 build 0002
1. Remove 802.1x in Advanced Setting
Version 3.09 build 0003
1. Fix computer name used special character '<' and '>' reboot problem.
Version 3.09 build 0004(!!!!!not release!!!!!)
1. Add New checksum function
Version 3.09 build 0005
1. Fixed checksum function
2. change struct(The setting will restore to default value.)
Version 3.09 build 0006
1. Fixed VLAN will make ethernet length more long(+4byte) over 1514Bytes.
mam klienta CPX wep54 prepnuty do 11mbit
900+ rezim AP s 3,02 v poho
s 3,07b v poho
s root nenajde signal pokud je dlink v rezimu AP
ani na diversity
holt compex si s timto FW nerozumi
Muze mi nekdo poradit jak nastavit dva 900AP+ do bridge?
Situace je takova:
AP ---- switch ---- 900+ === wifi === 900+ -- switch -- moje PC
(pc).....(3com).......(1)........................(2).......(3com)
Zkousel sem to dat do bridge spojeni se povede, ale pingnu vzdi jen na prvni 900+ na AP uz ne.
Skousel sem vsemozne nastaveni MC, mody ale porad stejny...
Mozna se muj dotaz do teto debaty nehodi, ale kdo vi. Pouzivam root FW, dva Dlinky proti sobe v bridge modu. Jelo to v pohode od cervna (i pri vysokych teplotach) a az ted, vlastne vcera se objevil prvni problem a to, ze vzdy rano se oba dlinky jako-by od sebe odpoji. Proste nejedou. Spis jejich propojeni. Z me strany se dostanu vzdy na ten prvni, na druhy uz nikoliv. Staci abych nekde dal apply a uz se zase propoji a jede to bez problemu. I kdyz v rannich hodnach (vcera, dnes) se to opakuje vzdy tak po 5 minutach, cca 1 hod. a pak to samo odezni a jede zase bez problemu. Kdyz jsem se dival na graf vykreslovani signalu, coz je pod root FW mozne, tak v dobe kdy to prestane jet je vykreslovana plocha cela zelena, ohranicena myslim sedou barvou, ted se nemuzu podivat, nastesti to jede. Cervena barva tam neni nikde, ani plocha. Docela me to stve, protoze tyhle dlnky privadeji konektivitu. Kyz to jede tak bez nejmensiho problemu. Nevim, co za dalsi informace zaslat, takze pokud by nekdo mel podobne zkusenosti, zkuste mi napsat, co mam s tim dlat. V pripade potrevy zaslu i to jake mam nastaveni, ale tohle na to asi nema vliv, protoze to jelo cca pul roku bez problemu. Jestli to muze byt mrazy? Asi ne, protoze teploty kolem -5, jak jsou dneska uz u nas byly. Rovnez snezeni v to asi nema prsty, protoze snezit snezilo vcera i pres den a bez problemu.
Dobry den. Rad bych se v tomto foru jeste zeptal na nasledujici. Mam stavajici situaci. ISP-A---------B-C-----D-muj routr
A,B,C,D jsou Dlink 900+AP s root FW, privadeji konektivitu a jsou v rezimu bridge. Kdyz jsem zkousel propustnost napojenim se notebookem na bod B dostal jsem onu 2 Mbit linku, kterou mam pridelenou. Ovsem tuto linku jiz spojem pres C a D nedostanu. Jeji maximum je tak 1,2 Mbit. Co se tyka vzdalenosti A-B=2,5 km C-D=100 m vzdusnou carou. Jinak ISP-A, B-C, D-muj routr spojeno LAN kabelem. Neptejte se proc nemam tech 100 m spojenych LANkem, vede to pres jiny pozemek, jit obklikou, tak to bude vic jak 100 metru. Snazim se prijit a vyresit tento problem pomoci toho jak to ted je. Pokud to nepujde, coz asi ne, protoze zkousim nastaveni Dlinku jak se da a nic, tak me asi nic jineho nezustane, nez se nejak domluvit s majitelem. Nenapada nikoho nic. Dekuji predem.