Ostatní klienti nasměrovaný na vysokej barák. U mě na půdě by byla nějaká ta šunka ketrá by routovalaprovoz mezi lokální sítí v baráku a ostatními klienty vzduchové síétě a i zároveň provoz do CZfreenetu? jde tot akhle? není tam problém s propustností že by vlastně ten veškeje provoz běhal tím směrem z AP ke mě a zase naspátek a etprve potom ven?
u mš doma nejni s počem a anténou problem, bydlim v poslednim patře a už dělam na hajzlu serverovnu:-)) a ten týpek z hadovky bydlí taky v poslednim patře:-))) Takže pohoda, na hadovku bych dal něco výkoňejšího.... jinak co pak doma, každýho věc:-))) Se software nejni problem....:-))) Sehnat na to prachy:-))) To bude asi nejaktuálnější, potencionální zájemci s výhledem na hadovku bychom se mohli sejít v nějaký hospodě:-))) A nějak to prodiskutovat.. Třeba ještě s deuem....
na hadofce počítač bude:-)) nejni problém, člověk bydlí v poslednim patře:-))) a naklepnul jsem ho, a dal mu link na czfree... Plochá střecha:-))) Tak dáš počítač na střechu (do nějaký vodotěsný kysny:-)) a kabel (sí?ověj potáhneš po omítce:-))).. Jinak: tim VF kaxem se uspokojivejch výsledků dosáhne i s 20m (delší nemám zkušenosti) a chtělo by to víc lidí po dejvicích, a jestli bude ta všesměrovka na hadoffce, tak myslim, že bude pokrytí hoodně velký... Mistral 128? Tak se připlatí za rychlejší (320) a budeme se třeba ze sí?e skládat:-))-nejni problém (maslim, že fakk nejni) Lidí bude asi dost (u nás v baráku asi 3) takže jestli nás bude ve finále 10, tak dá každej tisícovku, a máme vybavení jak vínko:-))))
No dát to někam na střechu bednu s kompem? To chce promyslet. Co elektřina? Ještě nevím jak se dostat na střechu samotnou. Ještě sem tam nebyl. Možná bych zlanařil pár lidí u nás v baráku a bylo by to o něco snažší aby za to bojovali se mnou.:-)
Chtělo by se to sejít a tam veškerý tyhle věci probrat, nakreslit, naplánovat.
Dala by se zakoupit 320, to j, ale upstream je jen 96. :-( Chtelo by to tu 320/256 za 6.000,- mesicne, kdyby nas bylo vic. :-))) To uz je slusna konektivita. :-)
myslim, že už v 6lidech (tzn 1000 za jednoho) to nejni problém, připlatí se za pevný IP, a pojede to:-)) Jo sejdem se, co takhle někdy v tejdnu 8.7-14.7 ??
Ale jo, není problém. Co takhle na 10.7. 2002 ? Budem se snažit tam sejít i včetně někoho kdo nám pomůže to rozebrat i včetně HW a realizace. POradí nám jak co nejlépe pujde.
Nechcem Vam kazit radost, ale podla toho co citam by ste sa chceli asi pripajat cez upc na net a rozviest si to na viac barakov, POZOR, priamo v zmluvnych podmienkach je to zakazane pod POKUTOU!
Aha. :-( Ale to jsou podmínky pro připojení domácností, že? My hodláme přejít na tarif MISTRAL/PROFI 320/256. TYam jsou i snad jiné podmínky, protože je to určeno i mimo domácnosti, třeba pro připojení firem.
Předběžně: 10.7. je dobrý datum.... Zná někdo nějakou hospodu kde by strpěli naše kecání?? (já jednu znám, ale navrhněte někdo něco) nebo někde venku? třeba na petříně, kde je zárověň pokrytí czfree.. Já kdyžtak zkontaktuju třeba deua...