Zdravím, mám ASUS WL-500g. ten je uplně super. Běží v režimu Home Gateway jako APčko. Naproti tomu mám EDIMAX EW-7203APG jako klienta. Šifrování WPA-PSK. Signál na Edimaxu se pohybuje kolem 10-15
%
(na kartědo notebooku cca 50%)a klient se nepravidelně zasekává.Vidim to i v administraci ASUSU. Několikrát se mi seklo i sí?ové ethernet rozhraní na tomto EIDMAXU.často tam padá webadministrace.sekl se ethernet a nepřijímalo to pingy. po restartu (odpojeni od el.site se to opet na par hodin rozbehne). Potreboval bych poradit jestli to mam reklamovat a hlavně jakého klienta mi proti asusu doporučite. Za klientem bude malá sitka na obycejnem swici pripojenem do toho klienta. Mate nekdo taky asus wl-500g? co proti tomu mate za klienta a jak to facha? koupim vetsi antenu ale tento shit EDIMAX uz nechci. Dekuji za radu.
Kup tam cokoli jineho nez Edimax, ten proste wifi neumi, treba Ovis 1120, nebo jestli si z bohatsich tak dalsi Asus 500g a za nej nejaky switch - ten taky ne od edimaxu
Ahoj,
Ovislink 1120 by mel temer urcite fungovat, pokud uz nebude k sehnani, mel by dobre chodit i jeho "nastupce" Ovislink WL-5460AP (testoval jsem nekolik dni proti asusu a vse OK).