Cau vsem mel bych technickej dotaz, ap mi bezelo pripojeny uplen bez problemu pul roku na olegovym firmwaru 1.9.2.7-6b
mel jsem vse nastaveny vcetne firewallu a omezeni rychlosti na ip a porty, potreboval jsem ted jeste pridat jeden jeden port,vse nastavuji pres IE rozhrani.Jinak na ap mam dva pc se svazanyma mac a ip napevno a dhcp mam otevreny jen pridelovani jesne adresy ip navic mimo sit.
Pak ovsem spadlo Ie rozhrani a neslo se ani prilasit pres telnet.Ale internet a vse ostatni slo. tak jsem to restartoval a zacalo nabyhat i web rozhrani ale strasne pomalu a vynechavalo to obrazky nebo se vubec nenacetla pul stranky.
Tak jsem to dal do defaultu a nahral starsi firmware a pak novejsi, ale nepomohlo to dela to furt to same bud web rozhrani nenacte ani telnet a nebo jen pomalu bez obrazku. A je i zpomalene nacitani internetu. Nemate nekdo radu ???
Na Asusu 500b jsem si smazal komplet nvram - vsechny polozky hezky skriptem.
Ted uz ani nenaflashuju firmware pres button pri startu.
Da se s tim jeste neco delat nebo ho muzu rovnou vyhodit do kose?
zas mam problem :(
muj stav: ovis 1120 (pripojeny do czfree) --> asus wl500b ( jako home gateway z nej pripojeni dalsi lidi pres wifi i lan). Lidi pripojeni na asuse jsou v siti, ale nevim jak udelat aby komunikovali se zbytkem czfree :(
Mam velkou Prosbu kdosi mne říkal že, do Asuse (11mbit verze) lze nacpat 5GHz rádio.
Tušíte jaké jsou s tím zkušenosti a případně kdo to dělá. díky za odpovědi Karel