no jo fakt sem všecko zapoměl :( no jasně parabola má ohnisko no tak ta moje je ofsetova tak to by bylo a jelikož tam mám ještě původní držák tak je to jednoduché.
A co se týče zářiče je to jedno ? v jaký velikosti-šířce je ? 8 nebo 10 cm ? a délce někdo říká 2 vlnové délky někdo jednu sem z toho ....
A co se týče vlastní výroby toho zářiče buď postupem kterj je tady na začátku a nebo jako v origoš anténách tzn (tam je malá anténka či co)
Jo a k tomu budu mít napojený D-LINK wifi router lan a má regulaci výkonu odstupňovanou po 3 db (aspoň tak mi to řek výrobce)
mě šlo o to zdali to bude nějak fungovat a nepoškodí to zařízení. je to jen návrh z nouze. Zkoušel jsem pendreky 2dbi a 5 dbi a nic. Jde o to jen levně zesílit signál pomocí antén natolik , že bzde v budově signál i v krajních partiích( to je od AP asi 28-32m skrze cihelné stěny).
A které řešení bz bzlo nejvhodnější - pootočené smyčky ooproti sobě nebo jen obostranné ve tejné poloze? dle obrázku A nebo B?
Mám jestě 4 sestry quad - jedině že bzch ji zavěsil na strop a nechal ji jako směřovat hlavním vysílacím lalokem do podlaly a předpokládal že ta anténa dozáří až na lokality 28m od AP.