nevím jak konkrétně u tohoto FW, ale obvykle je potřeba explicitně povolit přístup z wan rozhraní. Předdefinovaný port je 8080 - je možné ho změnit. Porozhlédni se lépe po nabídce toho asusu.
inak nic o emulatoru som nenasiel...
skusal uz niekto na olegovom firmware 1927 v Wireless - Advanced (Enable AfterBurner) medzi dvoma 500g?
to ma aj ASUS WL-500g DELUXE
Bezdrôtový 802.11g router, s technologiou Afterburner 125 Mbps
ja to skusal ale na vzdialenost 1km takze som nic nepocitil...
Zdravim.
Jako AP mam asuse wl 500g a mam takovej divnej problem. Lide, kteri maji jako klientske zarizeni Dlinka 900AP+ se na asuse neasociuji (v Status & Log - wireless u tech mac adres neni associated). Lide co maji primo kartu v pocitaci, tak tem to funguje v pohode...
Nevite kde muze bejt chyba v nastaveni toho asuse? na tom dlinkovi toho moc k nastavovani neni ..
Ahoj mel bych dotaz k asusovi co se tyce printserveru: Jede na nem Appletalk? Potreboval bych pripojit kompl s Applem....
Vim ze solo printservery Appletalk maji, ale nikde jsem nezjistil jestli ho ma ten ASUS....
Mám možná hloupý dotaz, ale jak zjistím MAC adresu wan portu? Chci použít asus 500g k připojení na internet a provider požaduje nahlásit MAC adresu připojovaného zařízení. Tak jsem si říkal, že tam rovnou nahlásím MAC adresu toho Asuse. Díky