ve srovnání s 1120AP:
1)
strašně dlooooouho boooooooootuje...
2)
webové rozranní je o dost pppooommmaaallleeejjšššííí
3)
zdá se mi to, nebo 1120AP s FW 3.00I nikdy v režimu klient nezamrznul?
* Jsem připojím se na AP s WEP - v pohodě
* Dám "ping 10.152.104.1 -t" na AP WRT54g - v pohodě
* Dám "ping 10.152.104.56 -t" na Ovise 5460AP - v pohodě
* ve windows dám připojit se na okolní počítač start->spustit "\\10.152.104.15" - čekááám.....
* CO TO? Ping na AP ani na OVISE už nejde!!!!
GRRRRRRRR!!!
OMFG !#$@%#%^%^&&^%%@#$@#!!!
* nezbývá, než vylézt na půdu a vytáhnout ovise z elektriky a znovu zapnout!
Asi to vidím tak, že půjdu ovise reklamovat, protože ten FW, co tam je teď, stojí za <>!!!
PS: Na tom stejném spoji ve stejných podmínkách 1120AP šlapal jako švýcarské hodinky...
ovise potrebuji pripojit pres LAN1 port k asusu a na LAN2 port dalsi PC aby wifi cast ovise i PC na LAN2 (u ovise) bylo pristupne z toho asusu (fungoval na nich net). zadrhel je v tom ze jak pripojim ovis UTP k aususu tak mezi nimi nemuzu pingat a na ovisu LAN1 ledka problikava v podivne pravidelnych intervalech po 2-5s misto toho aby klasicky svitila a blikala jen kdyz je nejaky provoz.
zkousel jsem ruzne vypinat a nastavovat DHCP na asusu i ovisu i ruzne IP adresy ale bohuzel bez uspechu.
dokaze nekdo poradit plz (snad sem to popsal aspon trochu rozume)
Mno.
1. Dát FW na WEB nebude problém :-)
2. Mě 5460AP ještě nevytuhla a to jsem na ni v bridge kopíroval půlku disku (na stole to drželo cca. 2,4 MB/sec).
3. Ten WEB mi přijde rychlejší :-p
No jestli to bude jak 1120AP každý pes jiná ves, tak ani nový FW nepomůže. Jinak je to přece jenom první FW do tohodle krámu, tak to musíme srovnávat s nějakou verzí 1.00 u 1120AP :-)
Jediné, co posrali pořádně, tak je ta regulace, která je proklamována všude a nefunguje.
misto 1120 pripojeny ovis 5460
signal 79 db po rozsroubovani konektor lepe dosedne takze signal 71
ping z routeru na 5460 katastrofa ze stejnym nastavenim ztraty kolem 30 %
Zkouseli jsme ruzna nastaveni meli jsme dva kusy a chovalo se to uplne stejne.
Zlate 1120 ty asi vstoupi do historie. :-))