V ktery casti Bohnicky bydlis? V tom udoli? Nebo v tom kusu, co je mezi konecnou 102 a trasou 200? Vidis na Chorusickou?
Vidis panelaky v Dolnich Cimicich?
Mohu ho nabidnout pripadne i dalsim zajemcum.
Vidim nejlepe Suchdol, ale i nekam do centra.
HW mam vlastni.
Bohuzel smerem dolu (tech 60m). Barak hned vedle toho kosteliku. Pater mame 2, ale jelikoz to neni panelak, tak by se to dalo prirovnat mozna 3patrum . Pristup na strechu by byl.....
Jakmile bude lepsi fotak, tak zase neco nafotim (smer Roztoky), ale musim pripomenout, ze sice mam HW, bohuzel data ke me zatim odnikud netecou. Potreboval bych nejdrive napojit nekam ke zdroji. Mam sice nejakou moznost, ale zdroj je trochu mimo muj zorny uhel.
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Původní příspěvek od jh
Je nekdo, kdo umozni ozivit pripojny bod na Bohnickem sidlisti.
Mohu ho nabidnout pripadne i dalsim zajemcum.
Vidim nejlepe Suchdol, ale i nekam do centra.
HW mam vlastni.
--------------------------------------------------------------------------------
No to je parada. Koukal jsem na Tvoje fotky, ale jeste jsem se nenasel. Bydlim na Suchdole v severnejsi casti smerem k Roztokum. Nicmene na vrsku. Mohl bys jeste prosim udelat par detailnich fotek celeho Suchdola. Tedy od te prvni detailni kterou jsi udelal jeste vic fotek doprava.
Jeste mi napis ulici a cislo domu, abych se zorientoval na mape. Myslim ale, ze bychom se mohli videt . Tvuj bod je asi presne to, co bych potreboval. Bohnice jsou ze Suchdola videt nejlepe. Mam uz od DEU zakladni aktivni prvky, takze zbyva vyzkouset vhodnou antenu. Chtel bych udelat bod na Suchdole, takze by mi tvoje pripojeni do patere velmi pomohlo.
Po prozkoumani Tvych fotek se domnivam, ze na Chorusickou bys mel videt. Bohuzel to je dost daleko a ja nedokazu na tu vzdalenost v panelakove hradbe identifikovat ten spravny panelak.