Zdravim vsechny na foru , mam par otazek jake bezdratove karty podporuje wisp,vim pouze o ORiNOCU a XI626 jsou ovladace i na ostatni treba realteky, ovislinky, d-linky a atd...? Dale jede nekomu wisp na vetsi siti a s jakym uspechem.
Podarilo se nekomu rozbehat PCI/PCMCIA redukci s cipem RICOH R5C485 ve Wispu ?
Ja s ni zapasim uz tyden, vzdy po nabehnuti se zda ze jede, ale po par minutach se zasnou na monitoru objevovat silene hlasky a karta v redukci prestane komunikovat.
Domnivam se ze bude asi chyba v nastaveni IRQ ale zkousel jsem kde co a vysledek vicemene stejny. Na stejnem komplu pod Win98 karta jede bez problemu.
Napada nekoho neco ?
V posledni se mi parkrat stalo, ze vytuhl WISP. Jedinou indikaci je ze shasne LEDka X626, monitor bohuzel nemam tkakze nevidim errory. Zajimave je, ze nelze se ani dostat na eth. Nesetkal se s tim nekdo ?
Ahoj pokousim jsem prelozit hostap_pci modul pro wisp (aktualni verzi). Protoze moje znalost linuxu neni velka reknu vam svuj postup a sdelte mi jestli to delam uplne spatne pripadne jak jinak na to...
Takze wisp neobsahuje skoro zadne nastroje proto jsem se rozhodli zkompilovat hostap_pci na mandrake. Mam verzi wisp ktera pouziva jadro 2.4.20, stahnul jsme tedy v mandrake 10.1 zdroje jadro prelozil a v navaznosti na to prelozil i modul (teda k tomu se dostanu zatim to hazi nejake chybky).....
Takze co vy na to, bude takto stvoreny modul fungovat pod wisp 2518 ?