lazna
Senior Member
User is Mapper |
OFF-TOPIC!!! |
Příspěvek č. 63 |
RYSaku,
Jsem Ti samozrejme vdecnej, ze ve me znuvuvyvolavas stejny pocity, jako kdyz jsem se pred 11ti lety prvne pripojil k NETu modemem 2400 baudu pres firmu Spinet. Je to opravdu velka nostalgie, zamacknul jsem i slzicku......
Taky chapu, ze domena qsl.net je pro radioamatera sexy jak skolacka pro Opocenskyho. Ale presto se Te ptam:
Nechces si ty svy, obcas i zajimavy obrazky, zahostovat nekde trosicku bliz nez u nakyho typka z Virginie pripojenyho nejspis pres Packet Radio (presne tak rychle to jede)???? Treceroute do tech koncin je jako zacatek ty pohadky: Za devatero pateremi, devatero lokalnimi ISPCky a devatero WiFi hopy, byl jednou jeden server......
Netusim, co Te vedlo k tomu to zahostovat zrovna tam, ale vyzyvam Te, abys to prehodnotil..... Das tim vsem najevo, ze si trosku Vazis lidskyho casu.
L.
BTW: Omlouvam se vsem za ten vystrik, ale nastal pote co jsem cekal jsem na obrazek RONJI tetrapolis asi tak bambilion tetrahodin... Stalo se tak u RYSova odkazu uz ponekolikaty :-((((
BTW1: nebo kdyz uz, tak prosim alespon pouzivej format JPEGu zvany progressive....
BTW2: Prosim zmoderovat...
Naposledy upravil lazna 09.10.2005 v 02:21
|