Mám malý problém s apt-get update, všechno se mi stáhne ale nakonec skončí s touto chybou:
Bus errorackage Lists... 32%
Používám czf debian z i4 na platformě wrap. Zajímavé je že z 6ti wrapů to na dvou jde normálně. Snažil jsem se něco vygooglit ale nic moc....poradí někdo?
třeba bych to přeflashnul ale image CZF Debiana pro wrapy (co nahrává i4) není nikde ke stažení a vlastní kernel se mi kompilovat nechce když to chodí v poho až na apt-get update. Potřebuju tam totiž snmp kvůli mrtg....
Už se tu někdo ptal kde by bylo možné stáhnout image CF které prodává i4, rekce žádná
<advertising>
lucky79: pouzivej KLfree debian s upravou (pridanymi MadWifi moduly) z Phy-Suchdola... Alespon Suchodalci na tom wrapy uspesne provozuji.
kvuli velikosti apt-get db a omezeni na 64MB CF tam sice apt-get nefunguje, zato snmp, quagga, nejake hlidaci skripty, qos a samozrejme configure-commit/rollback /etc pri zapisu na flashku.
</advertising>
Kuba:
1/ debootstrap (man debootstrap for more info)
2/ zlikvidovat /usr/share/doc
3/ zlikvidovat cast /usr/share (nutne vybrat ruco)
4/ procistit termcap a locale databazi
po restartu wrapu to vždycky chvíli jede bez problému ale pak se zas v dmesg začnou objevovat tyto hlášky. Myslím že je to souvisí i s padáním spoje na cca 2s v určitých časových intervalech....
Na googlu toho moc není, kdybyste někdo tušil co to může být, dík za info.
ahoj jsem uplnej zacatnik a chtel bych si postavit router. Udelat neco jako Ovis 1120 akorat s NAT. A hlidani uzivatelu kolik toho tahaji a co prave delaji atd..... MOhl by mi nekdo poradit kde zacit ?? atd... diks moooc
chtelo by to ale neco zadarmiko v idealnim pripade neco jako ze tam hodim CD nainstaluju (podle navodu) a pak treba pustim nejaky web rozhrani. Asi toho chci moc ale todle by bylo idealni popř nekdo kdo mi to nainstaluje v plzni
Zdravim mam problem se zmenou hesla v teto distribuci a tim nemuzu ani menit soubor setnet. Kdyz napisu passwd tak je vse normalni napisu nove heslo, pak jeste jednou dam enter a vyjede me hlaska " Authentication token manipulation error " co s tim ???? Dik za odpoved