Takze Davl jeste neni pripojen, to by nebyl problem jak rikas mu pak uz jenom hodit UTP z okna o par pater dolu. Je mozny dostat na covexe nejakej lepsi kontakt? Ja ze bych mu poslal predbezne co za MAC adresu budem mit na testovacim zarizeni a tak. Bod do mapy uz sem zanesl.
ahoj,
mám dotaz ohledně internetové konektivity. Jsem připojen na Winel (node Freegol) a doteď jsem využíval jen té 32 kb rychlosti připojení. teď jsem koukal na nové ceny a chtěl bych si zaplatit jednu z rychlostí. Můžu využít rychlosti pro připojení k privátní síti Backbone přes Winel?
a taky jsem se chtěl zeptat, jestli v rámci winelu nechodíte někam do hospody v okolí. rád bych se trošku vzdělal ve wifi technologii a sítích obecně.
dík
Freegol
Bydlím v ulici Václavkova a měl bych zájem o připojení na internet. Chytám signál ze stanice wuchterlova, ale nevím, co to je za signál. Nemůžete mi poradit?
jsem zahlcena informacemi tohoto servru a vubec nevim jak se mam zanest do te mapy aby mi bylo prideleno ip,faq jsem cetla ale nechapu to z toho, bydlim u zastavky na podbabe, muzete mi s tim poradit