no prave, podle toho co obcas (v posledni dobe docela casto)slysim o tom jak to v radvanicich funguje mne vedlo na tuto otazku . drakulo jaka je realna propustnost toho spoje k tobe? da ti to alespon 2M?
HOlesov a centrum (a fifejdy?) : blizi se posledni ctvrtek v mesici tak navrhuji tentokrát pro zmenu Sportbar vedle eroticcity, kousek od hornicke polikliniky, mnoho mista, dobra klimatizace takze ani nekuraci netrpí. tak od 19 hodin?
podle info se nam na ostravske prejel kabel sekackou, pry nic vazneho, akorat tam kousek couhaji hole medene draty, spoj zatim bezi tak se tam budu muset kouknout, kdyby to bylo nutne vymenit tak pocitajte s tim, ze to muze nejet, podle moznosti napisu tady.
Blíží se poslední čtvrtek v měsící Pro ty co ví co to znamená jistě nemusím zdůrazňovat a pro ty co to neví, tak se bude konat pravidelná schůzka CzFree Centrum a přilehlého okolí, všichni co máte zájem přiďtě v 18h do SPORT BARU u hornické poliklinyky (jako orientáční bod může posloužit jistý obchod kam chodí lidé ve veku 18 a výš )
to by me opravdu zajimalo, ktery pitomec ma na rozhrani smerem k AP zapnuty DHCP server bez autorizace a bezhlave prideluje adresy 192.168.100.100 a vice, tipoval bych ze si nekdo koupil a vymenil ovislink 5460 za to co mel a nevypnul dhcp, takze vy co mate adresy pridelovane dynamicky, pokud vam to nepojede a ipconfig vam napise adresu v tomto paradnim tvaru nezoufejte, to se samo nespravi.
tak se nám pomalu blíží doba, kdy nám OSU pošle fakturu za umístění zařízení která tam máme, podle smlouvy je to cca 150kč za umístěnou anténu a naroutování, v tom bych neviděl problém, zaplatí se to z peněz za internet.
co mi vsak dělá starosti je věc jiná, OSU v rozporu se smlouvou prohlásila ze chce na hladnově peníze i za router který tam není. Když jsem vznesl námitku že pokud tam je můj router tak si ho tedy odnesu, protože tam nemá co dělat bylo mi řečeno že tam tedy router není a že těch 800 kč navíc je " poplatek za pěkný výhled" s tímto bohužel nemohu souhlasit a nechci , pokud chtěli peníze za zařízení na bodu měli si říct kolik chcou předem a ne vymýšlet platby, které nejsou dle smlouvy možné (to by příští rok taky mohli chtít 8000). Proto jsem se rozhodl pro toto řešení :
1. zaplatím celou částku ze svého, v tom případě ale asi nebudu provozovat 10kový provoz.
2. na těch 800 korun měsíčně se mi poskládají uživatelé kteří jsou přes bod připojeni a 10kový provoz chtějí používat
3 zruším spoj na OSU
Pokud by ti prisel oficialni dopis, kde by bylo uvedeno, ze jde o poplatek " za pekny vyhled",tak ti jeden mesic zaplatim , ale das me kopii toho dopisu.
Zaramuju a povesim si to tu v kanclu...jako doklad lidske tvorivosti.
Kolik by tedy musel dát jednotlivec. Jedná se o jednorázový příspěvek ? No a ještě trochu mimo mísu, ale když už tady píšu. Udělejte něco s tím blokováním portů prosím. Potřebuji nutně posílat věci přes ftp, a nedaří se ani po 20 hodině. Nevadí mi, že se blokují p2p a jiné. Ale ftp je podle mne podstatné !.
Tak to je po dlouhé době vše. Pěkné svátky s dobře chodícím netem přeji všem uživatelům czfree a SEAC