kdyz dam ulozit prazdnej soubor tak mi vyskoci bublina LIST INDEX OUT OF BOUNDS(0) neni mi jasny proc bych ukladat prazdnej soubor je to blbost ale ty bubliny se nemuzu zbavit uz jsem ji odklik tak 20x
testovano na Debianu+Wine
Do wiki jsem pridal novy typy (jsou plne implementovany v nove verzi klienta - s ikonkou a popisem). Timto doporucuji pouzivat nove typy pro MIRRORy linuxu - kazdy ma peknou ikonku
Ve wiki je sekce "Seznam serveru" - http://www.czela.net/wiki/index.php/CZF4BFU#Seznam_serveru - tady se bude udrzovat seznam serveru. Zadam tedy vsechny kteri server provozuji aby se tam zapsali. Do wiki taky budu psat co a kde na serverech nefunguje nebo chybi, takze doporucuji tam obcas kouknout...
Opet jsem projel DEU soubory a zde jsou chyby:
1) 10.69.128.0/17 - Pouziva stare typy
2) 10.40.0.0/16 - Pouziva stare typy
3) 10.24.0.016 - Pouziva stare typy
4) 10.14.0.0/16 - Pouziva stare typy + podivny soubor global-10-14-1-1.txt
5) 10.129.24.0/21 - Pouziva stare typy
6) 10.11.0.10/16 - Vyskytuji se dva soubory: global-10.11.1.150.txt (obsahuje stary typy) a global-czf4bfu.brevnov.czf.txt (je OK) - Oboji nalezeno na brevnovskym CZF4BFU serveru - je potreba smazat starou verzi
7) 10.102.0.0/16 - Tady se vyskytuji take dva soubory, je potreba ten stary SMAZAT (global-10.102.133.1.txt)
Doufam ze s tim neco udelate...
Preji prijemny vecer
udelal jsem v Repich (Praha, 10.21.0.0/16) czf4bfu server. Nachazi se na adrese czf4bfu.repy.czf. Soubor global-czf4bfu.repy.czf toho zatim moc neobsahuje, ale casem to snad doplnime.
A tedka bych mel par otazek. Nechce se mi procitat cele tohle forum a hledat, ktera informace je aktualni.
1) Jak se udela, aby zaznamy z global-czf4bfu.repy.czf videli i klienti v jinych cloudech? Staci, aby nas server nekdo pridal do centralniho seznamu serveru?
2) Chtel bych, aby u nas v cloudu kazde AP melo svuj seznam zdroju a ty byly viditelne pro vsechny (nejen v nasem cloudu). Musi se kazde AP pridat do globalniho seznamu serveru? Nebo mam spis na hlavnim serveru v cloudu udelat nejakej skript, kterej postahuje seznamy z jednotlivych AP a vytvori z nich jeden velkej seznam, kterej se bude distribuovat ven?
3) Jsou nekde zdrojaky aplikaci czf4bfu apod.? Idealni by byla nejaka CVS, aby clovek mohl sledovat aktualni verzi. Rovnez bych uvital aby i skripty pro synchronizaci serveru byly nekde v CVS, aby se daly snadno aktualizovat.