Zdravím, mám dotaz ohledně připojení. Bydlím na rozhraní ulic U háje a Nad lomem. Na note booku s integrovanou wifi nic nechytím, ale chtěl bych se zeptat zda by byla možnost chytit něco na externí anténě. Nejblíž je asi nod Dvorce a Zden. Díky za odpovědi.
Ahoj, když tak koukam do mapy, tak tam mají být údajně již nějaké NODE funkční. Takže na externí antenu by tam Dvorce asi měli být chytatelné :-) asi bude nejlpeší zkusit si půjčit silnější anténu a zkusit to s ní, nebo se poptat již údajně připojených. Zkus si zanést bod do mapy a uvidíš :-)
Ahoj,
posledni dobou pozoruju zmeny v oblasti dobesky, zejmena pokryti WiFi signalu na baru v divadle dobeska . Ale trochu me mrzi ze tyhle aktivity nejsou vedeny v mape CZF. Nicmene, clovek ktery o tom bude neco vedet je Matyas H., ktery bydli kousek od tebe. Zkus ICQ: 133510874
V nedeli 9.4.2005 kolem poledniho havaroval disk v routeru na AP Dvorce. Jirka Hnat usilovne pracuje na naprave (AP snad jiz ted castecne jede ) takze pokud by nekdo mel jeste problem tak napiste sem do fora ;-). Routovaní na AP Sascha se jiz resi, ale zde je inet pres zalohu, tak to zas tak nehori.
Tak už skoro týden se nedostanu na web přes jakýkoliv prohlížeč, ale komunikační programy jako icq nebo skype mi fungují a můžu přes ně s kýmkoliv komunikovat.
Netušíte prosím někdo, kde je problém? Na andromedě mi nejsou schopni poradit...