Jedna otazecka ohledne routovani a her po siti.
Neexsituje nejakej program nebo neco na ten zpusob co by simulovalo / resilo problem, ze nejdou hry po siti jako LAN ale musej se davat jako internet jinak nejsou videt - kuli nastaveni jineho IP za routrem - nejde to nejak obejit ????
problem nebude v jine ip adrese ale v tom že hra potřebuje nejaký specialní server ke terému se připojují jednotlivý hráči. pokud by jsi sehnal tanhle server tan neni problem ho naistalovat někam do czfree a hrát přes něj.
určitě by nebilo od věci zřídit někde na páteři nějakej ten poč určenej pro to gameskování na naší lokální síti....
ale che to dobrý železo a dohodnout se na nějakým umístění a správě a výběru gamesek.)))
určitě by to mohlo být velmi good ale che to pořádný železo:(
Marosh:myslím že kdyby se sehna Hw tak by nebil rpoblém se dohodnout a už by se hrálo (a myslím že csáku je tu víc))
No gamesy moc neparim ale CS fakt jo
jeste by to chtelo BCanebo TS.
Bohuzel sem ted do czfree pripojen pres spoj Ujezd-Deu .kterej je ted strasne nestabilni s malou propustnosti,ale zkusil bych to
Takze jestli nejste z vychodni casti prahy ?nejlepe link Krynn.atd..
sme tu zatim 3.ale bude vic
Tak je nejsem na spoji zadnem... Mam doma zelezo na router, ale jeste neni kartice. A i kdyz bude, tak nevim jestli na neco dosvitim... Maximalne budu moct hrat (moje pc1 + moje pc2 + node Dusa-Stresovice + boti...) Ppro je pohoda. Myslim, ze to zase dneska neni tak zavratna investice...
CS jsem hraval, Q3A taky .. ted na odreagovani hraju UT2003. Ale co me bavi nejvic jsou strategie.
Stale vzpominam (a obcas si zahraju) Total Annihilation (1) - nejspis nikoho nepresvedcim ale povazuju ho za nejlepsi strategii (no spis taktiku) vsech dob.
Jsou tu neakci hraci straetgii ? Co hrajete/co byste hrali po czfree ?