Zdravim, mam prosbicku. V mape mam registrovan nod pod mym jmenem - tj. Dorban. Pred nejakym casem byl u me kamarad merit signal. Jediny, co jsme chytli, byl CZFree.Net.Tbery (owner barantomas) Tehdy jsem mu psal ja i kamarad, bez odezvy. Jelikoz pripojeni se stava opet aktualni (poslednich nekolik mesicu v byte probihala rekonstrukce, takze tam nikdo nebydlel), zkusil jsem kontaktovat Tomase znovu, opet bez odezvy. Nevite prosim, co se s timhle nodem deje? Problem je, ze nic jinyho se fakt nepodarilo chytit :-((
Cao,
tak mi nedal spat vas problem s pingama pro hrani a VOIP. Jednoduse jsem dosel k tomu, ze to muze byt Qosem (ale mozna taky nee) na sntopu,ponevadz.....
vypnuty Qos:
Az budu mluvit se Simou, pokusime se s tim neco provest (zrejme prenastavit QoS a jeho tridy),ale jelikoz se v QoSu nevyznam, nechal bych to radsi az po konzultaci...
Aloha
BTW: k ohrane pisnicce o tom kdo co neumi se radsi vyjadrovat nebudu
19.09.2005 v 14:47
Passi
Junior Member
Re: Re: Re: Re: Re: proc si neudelat vlastni VOIP SIP ustrednu
Hele,je treba aby mi nekdo rekl,kam ma routa do czf smerovat,pro me idelani by bylo udelat spoj aba<>nekam_do_czf a nebo luna<>nekam_do_czf.
Rozhodne nechci pouzivat trasu s internet zakaznikama pro ucely CZF.
Pro ucely propojeni jsem ti Passi dal napr.5GHz parabolu 24db,tak ji zkus nekam nasadit a je to,treba na Lune je uz asi 3 mesice natocena a pripravena-funkci antena na JIpeho...