potreboval bych pomoc se spadlym compem. Pravdepodobne se mu zhroutil bios, protoze pri bootovani vyda pouze hlasku co je v titulku a chce nejakou bootovaci disketu. Board je ale pro me neidentifikovatelny a nevim, kde sehnat bios, abych ho preflashoval. Jedine co je na nem napsano je: Super mainboard, 94V-0. Konfigurace je 2* ISA, 5*PCI, 1*AGP, 3*DIMM SDR, 1*intelovskej socket (tusim ze 370, proste na celer 633), 2*USB, 2*PS/2, 2*COM a 1*LPT. Na jiznim chipu ze sady je tohle: FW82371EB, F024YA72, SL37M. Prikladam fotky ty desky. Za kazdou radu predem dekuju
Není tam někde číslo FFC ID? podel toho by se to dalo snadno najít.... jinak u té chybové hlášky - není dole vlevo nějaký řetězec znaků a čísel? podle toho by se taky dal výrobce identifikovat..
Pri te hlasce uz se nic dalsiho nevypise - bohuzel. Kde bych mel hledat FFC ID? Prolezl jsem celou desku a vsechno postupne tukal do Googlu, ale nic konstruktivniho jsem nenasel.
Ja vim, ze je to BIOS ID, ale k tomu ja se prave nedopracuju. Skoncim na chybovy hlasce, dal nic. Asi se na to vykaslu a zkusim nekde sehnat bazarovou desku, ktera by podporovala Celer 633 a bude klid. Nekdo mi totiz rikal, ze to bude asi konecna, ze by preflashovani nepomohlo.
Jak je mozny, ze o tom google nic nevi? Aspon je rozhodnuto: koncim s patranim po vyrobci a zacinam patrat po bazarovy nahrade :-). Vsem dekuju za pomoc