Po pročítání příspěvků na czfree.net, jsem nabyl dojmu, že komunita mimo jiné vznikla jako nezávislí a svobodný protiklad, velkým konglomerátům, jako jsou telecomy a podobné organizace, které umožňují vzájemné komunikační spojení lidí na komerční bázi, kde mnohdy jde o monopolní poskytovatele se vším co k tomu patří. Bohužel nebo možná bohudík, nevidím tak dalece do problematiky czfreenet, ale z některých příspěvků mi připadá, že čiší trochu sobectví a separace. Vysvětlete mi prosím někdo konkrétně o co vlastně v globálu czfree jako komunitě jde. O pomalu se uzavírající nebo postupně se vyvíjející a rozšiřující společenství. Nechci vyvolávat, žádný flam.
Tak flejm určitě vyvoláš. V tuto chvíli je dle mého skromného názoru CZF pouze to, že se občas klábosí na tomhle FORU. To je tak všechno...
A sem tam se někdo snaží dodržovat jekési společné zásady. Ale když je nedodržuje nic se mu nestane, tudíž jako by nebyly...
Takže to je CZF...Pár propojenech PC, pár komerčních providerů, pár rozkradačů konktivity, pár nadšenců co je to baví. A tuny SOSAČŮ a lidí co CZF mají jako zástěrku k "levnému" připojení k internetu....
A pak ještě DEU a ty co znají jeho telefon....