Vitam vsichni!
A hned prosim o pomoc! Jsem se snazila najit na mape jestli se da pripojit na Dr. Maleho. A nic... jsem tam nepochopila! Prosim Vas, jak se to vubec dela,vim totiz jen zakladni informaci o CZFree. Nejak jsem to sama nezvladla dokonale pochopit.
Predem dekuji!
protoze tam neni zadny signal ktery by poslouzil k pripojeni.
nehlede ze tady jde zrejme o pripojeni zadarmo pres VPN-VSB.
takze jde o to aby tam byl signal CZF
jine moznosti pripojeni na kvalitni a levny inet?
kdyz se podivas na budovu ubytovny na dr.maleho a zjistis jak je mezi temi stromy a panelaky utopena, tak temer zadna moznost bezdratoveho pripojeni neexistuje.
muzete tlacit (vic lidi) na vedouci koleji....ta zatlaci na koleje a menzy....tam nekdo zatlaci na CVT.......ale to ty uz budes bydlet jinde ..... smutna realita
co si pamatuju jak jsem tam jeste dochazel tak jsem videl na strese treti budovy(ubytovny) zarizeni na bazi ronji, takze neco tam bude urcite. Podle me se staci poptat lidi co obyvaji teze budovu zdali nemaji nejake info.
jasne ronja je nase.
jen nevim jak by vam ronja mohla pomoci s pripojenim?
v budove koleji proste neni rozvedena datova kabelaz.
jedine reseni je obratit se na vedeni ubytovny s zadosti o
zavedeni inetu.
jelikoz ubytovna spada pod koleje a menzy, tak nekdo kdo to ma na starost by mel oslovit oddeleni CVT, ktere mimo jine ma pod palcem "nejen" datove site.
asi by nebyl pro CVT problem hodit do ubytovny nejaky hotspot, tak jak tomu je na jinych budovach.
pokud ovsem neprijde pozadavek ze "zdola", tak o nem nikdo nevi a neresi se.
Dneska jsem volala Ing. Burdiku (vedouci CVT, asi). Presto,ze mne na neho dali kontakt primo na ubytovne Dr. Maleho, on mi nic prijemneho nerekl. "Tahnout" neco na tu ubytovnu oni nebudou, protoze maji ted jine priority (Bud. A ted ma internet v Porube) atd. A jinak, rikal, ze uz pry jem asi 15, kdo se ptal na internet z te ubytovny, ale asi to jeste nestaci
Prosim Vas,a ten signal neni v cele budove, nebo mozna , nahodou, ja bych mela stesti? Jsem totiz v hornim patre.
myslel jsem ze ronja je na katedre spolecenskych ved, ale ona je na ubytovne (dneska jsem se byl osobne presvedcit )
v tom pripade nezbyva nez obratit se na ty, kteri sedi v teplych kanclech s hrackami nakoupenymi z grantu a netusi, ze studentum se taky hodi internet...