daugg
Newbie
|
Pravda o UHLANu! |
Příspěvek č. 20 |
Musim sem napsat pravdu u siti zvane UHLAN! Pred par mesici jsem narazil na tuto lehce utajenou organizaci a zjitil jsem, ze pokud se stanu clenem, budu mit doma k dispozici internet a pry i pristup k nejake mistni siti, nebo co... Docela me to zaujalo, a tak jsem si rek, ze se pokusim s nekym domluvit, abych se mohl stat taky clenem. Podarilo se mi kontaktovat jednoho z vudcu teto organizace (neco jako Uousko, nebo jak si to rika) a s nim jsem se domluvil na pripojeni. Chvili jsem sice vahal, protoze vstupni poplatek 300 000 Euro se mi zdal prehnany, ale to je pry normalni a jeste bylo v cene zarizeni ktere ke me tento zazrak dostalo! Rozhodl jsem se tedy pujcit si v bance na onen vstupni poplatek a zarucil se svoji luxusni rezidenci na okraji valkami zmitaneho iraku... Ziskal jsem penize a utikal za jmenovanym Ouskem (ted si fakt nevzpomenu jestli je takhle to jeho jmeno) a penize mu predal. Slibil ze se u me do tydne zastavi a onu sit naninstaluje. Po 3 tydnech jsem mu ale musel volat a dozvedel se ze se Ousko zrovna vratil z Jamaiky a ze druhy den prijde. Prisel. Na strechu domu umistil neco jako sitku na motyly ovsem s mnohem vetsimy mezerami, takze se tam zadny motyl asi nechyti :( Kazdopadne mi onen zazrak skutecne zacal fungovat! Nyni mohu napr. na seznam.cz kde se mi asi po 3 mesicich podarilo vyhledat i toto forum kde se o UHLANu zminujete. Jedina vec ktera mi trochu vadi je, ze mesicni popaltek za tuto sluzbu je 50 000 Euro, ktery se pry zvysil prave kdyz jsem se pripojil. Byl jsem proto nucen prodat svou rezidenci v Iraku nejakym teroristum. Samozrejme "na cerno" protoze jsem jeste nespaltil svuj uver u banky. Snad na to neprijdou. Nyni se zivym vyrobou a prodejem drog (jak se to dela jsem si nasel na internetu!) a vzdy kdyz venku neco prodavam tak si dam treba stahnout nejakou pisnicku a nez se vratim domu, tak uz ji mam v pocitaci! No kazdopadne s tohoto meho prizpevku si muzete udelat obrazek o tom jak to tady asi funguje a rozhodnout se, zda-li se take pripojite. Myslim ze se to docela vyplati i kdyz nekomu se ty ceny budou zdat asi vysoke, ale byl jsem od Ouska ubezpecen, ze levnejsi a takto kvalitni a rychly inetrnet (jednou se mi dokonce podarilo stahnout do pocitace i cele CD kdyz jsem 8 hodin dealoval pervitin na Vaclavskem Namesti) proste sehnat nejde! Pokud by jste se chteli domluvit na pripojeni tak mi sem treba napiste a ja se pokusim Ouska kontaktovat a treba si pak i budem vymenovat i nejaky ty pisnicky a tak... to by bylo prima! Tak zatim ahoj. S pozdravem internetovy kouzelnik daugg.
|