Taky mě napadlo že by možná nebylo od věci udělat alespoň nějakou webcache na BARR_1, když teda říkáš že většina výpadků je zbůsobená na trase BARR_1 <-> Podolí
1. Jak jsem to tak zkoušel, tak ta "druhá" sí? SIT14 jede taky na channel 3... Nechtělo by to přehodit?
2. Podoli<>DEU je asi critical, přes traceroute vidím pouze 2 dalsi počitače (asi Podolí a Barrandov_1). Chtělo by to zazálohovat zezadu na Stodůlky nebo tak.
3. S "pendrekem" je to otrava, CD-ROMka je moc vysoko
4. Když si ohřívám něco v mikrovlnce tak jsou všechny sitě %^@##&^%*&!!!? a ty kanály se ruší všechny, postupně a "po vlnách". Asi by to chtělo jinou fázi
5. Naštěsti sousedi mi neruší (asi nikdo další v baráku nemá tak starou mikrovlnku )
Podle fotek jsem myslel, ze na Barrandov_1 primou viditelnost nemam, ale kdyz Carlos ne nej vidi tak ja musim taky. Mam vsak pouze Wifi PCMCIA karty a ty nevim jestli maji takovy dosah. Pokud ne budu muset poridit nejaky vykonejsi pristupovy bod.
takze jo, z terasi ho muj pocitac vidi jako Barrandov1. A co ted jak se pripojit, co je k tomu potreba. Ve ctvrtek bohuzel nemohu prijit, jsem na horach.
Pravě mi zavolali z i4. Ty karty co jsem si objednal na 15.1.2003 už jsou tady a zítra pro ně půjdu takže kdo chce Z-COM XI-626 za 2600,- + dph a? si pospíší