dnesta som testoval ASUS 500g oproti ASUSu 500g na vzdialenost 800m
na jednom bola sektorovka 16dB a na druhom plechovka, na jednom aj druhom som mal nastavene Bridge(AP Mode: Hybrid) vlozil som aj vzajomne MAC adresi. v Extended Mode: mam nastavene AP or WDS a nespojilo mi to preco, spravil som nieco zle? ale ked to dam APcka od seba na 10m tak to spoji...
inak ak mam OVISA 1120 oproti ASUSU 500g tak to facha na 800m vpoho...
neodporuci niekto dobreho klienta Gcko ku ASUSU 500g za rozumnu cenu?
Muzete mi, prosim, nekdo, jako uplnemu BFUcku v sitich, firewallech a routerech poradit jak nastavit Asuse 500g pouzivanem jako domaci gatewate pro bezproblemovy provoz programu eMule. Test v eMule mi stale hlasi ze test selhal ja budu mit pouze low ID status. Diky
skorec1: Ja teda nevim proc by dva Asusy proti sobe nemely chodit.
Ansoge: budes urcite potrebovat presmerovat port z verejne IP na privatni, k rade jak na to schazi informace.
Ja zadny udaje nechci, ja ti radit nebudu.
Potrebujes nekde "najit" verejnou IP... Nevim co mas za pripojeni, pokud czfree tak zrejme nekde na mistni brane.
AP Mode: Hybrid vlozil som aj vzajomne MAC adresi. v Extended Mode: mam nastavene AP or WDS a nespojilo mi to preco, spravil som nieco zle? ale ked to dam APcka od seba na 10m tak to spoji...
Skus ve: Wireless Bridge - AP mode - WDS only
Wireless - Advanced - Extended Mode- Ethernet Bridge
Předpokládám,že máš nastavenej stejnej kanál a s těmi směrovkami sniž výkon aspoň na polovinu.
Presmerovani je vzdy potreba udelat z nejake verejne IP. Chlapci, nepisu to rad, ale mate dve moznosti, bud si koupit nejakou chytrou knizku nebo googlit.