a k čemu by to bylo jako dobrý. bohužel nevidim žádnou výhodu v tom že si budu moct cist forum na malim displeji telefonu a jeste za to platit strasny prachy.
Zas tak zlý nápad to není,znám dost lidí kteří si potají čtou informace na wapu na služebním telefonu a dost lidí už také používá GPRS kde jsou data ještě za rozumnou cenu. Sám to občas používám také.
Ale musel by to někdo udělat že :-))
v tom je problém že wap se nedá normálně používat jinak než na firemních telefonech kde to človek vůbec neplatí nebo pomocí GPRS a ten zas tolik lidí v tefonu nemá. ale i tak mě nenapadá proč by jsem měl potřebu číst si forum přes wap.
víc by jsem uvítal kdyby bylo forum zároven jako news server a človek by si moh stahnou nový příspěvky pomocí nejakýho softu a pak si je klidne číst of-line, napsat v klidu odpovedi a pak to všechno najednou odeslat. tahle věc se tady už jednou řešila ale ani nevim jak to dopadlo.
Nechci tady zbytečně tlachat o ničem,ale důvod proč já používam WAP tedy přes GPRS je hlavně v tom,že čekám někdy i půl hodiny před chtatou či domem zákazníka a venku je zima tak jsem zalezlý v autě a surfuji po WAPU :-)))
Ale jinak jak se již dříve psalo bylo by fajn mít to ofline a číst si to postupně.Tak myslím že to vidí víc lidí.