Mam pripojenie cez wifi a ak dam oscanovat siet tak vidim ludi a ich IP a ak niekto nieco zdiela tak aj to.
Zdielany priecinok sa vola väcsinou ZdieľanéDokum a ak dam v scanovaciom programe explore tak mi otvori ten priecinok a napr v nom vidim dalsie podpriecinky ako Zdielana hudba a tak. Avsak samotne otvaranie priecinka trva mozno 20s a aj nacitanie vlastnosti je dlhe a raz sa mi pokusilo subor stahovat ale pred koncom vyskocila nejaka error. Teraz to uz vobec nezacne stahovat, bud zamrzne ak otvorim nejaky priecinok (Zdielana hudba) alebo otvori a po case zamrzne ak na neho kliknem alebo nieco s tym suborom budem chcet robit.
Skusal som aj pridat ten zdielany adresar do Miesta v Sieti ale toto iste (ved na prehliadanie tych suborov pouziva aj ten scanovaci program samotny win).
Tak preco je ta siet taka pomala (zeby zalezala od toho ake mam pripojenie do netu?-128kb agregovane?) a preco mrzne a neda sa nic stahovat?
projděte jednotlivé počítače a jejich adresy IP, mohou existovat stejné a to je chyba. Zkuste některé odpojit, má-li to vliv.
Použijte PING na místo v Internetu a posudte velikost.
Pokud již někdo něco stahuje, budou to mít ostatní špatné....
to jo, ale v okolních počítačích, jak je to ve windows, se mohou vyskytovat zástupci ke složkám, které nejsou momentálně platné a pak to vypadá, že to vytuhlo. V každém případě ale bývá nutné jednak dát pryč programy, které nepatří do windows a další krok přeinstalovat sí? resp. sí?ovou kartu.