Kdyz nemas /tmp/harddisk nestacilo by udelat symlink s nazvem harddisk do /tmp odkazujici na misto kde mas ten harddisk ted? jinak co se tyce permission denied zkousel si chmod? :-)
Vim ze se tu uz probirali kde jake nasteveni asuse, ale hledam nekoho kdo bude mit trpelivost z lamou a pomuze mi nastavit routr.
Mam dva ISP jeden po metalice a jeden pres wifi a potrebuji to nestavit.
Jedno pc po metalice druhe pres wifi a zabezpecit firewallem. V pripade nouze presmerovat na druheho ISP (at nikdo neni bez netu .
Zatim jedu na firmware olega 1.9.2.7 3b a asus je WL-500g V1.
Pometalice to jede good (thx MikZ) dle mojich predstav. Pres wifi se ale nemuzu pripojit na ISP 802 (no sem lama :( . PROSIM O POMOC
Ahoj mam doma Asus 500b Rev2 a potreboval bych poradit jak mam rozchodit rezim klient. Probiralo se to tu ale nejak mi to vuuubec nejde. Klidne bych to zkusil pres putty. Nasel by se tady nekdo schopnej mi to vysvelit pres ICQ??? diks mooooc ICQ:319-309-380
Mam asus wl500g a posledni oleg firmware 1.9.2.?.
Na routeru jsem zprovoznil rrdtool na sledovani zatizeni site. Rad bych na routeru mel podrobnejsi statistiky a logovani provozu, vypisy ktere a kdy se k siti pripojili dalsi pc a jaky byl provoz na jednotlivych ip adresach.
Prosim o nakopnuti spravnym smerem:-)
26.08.2005 v 13:05
vsn
26.08.2005 17:06
Tento příspěvek byl moderován. K jeho zobrazení klikni
[zde]
(Moderated by
hwsoft)
Mam geckovou verzi asuse 500. Mival sem tam openwrt a atherose. No proste vratil sem tam puvodni kartu a chtel sem tam nahrat pres tu utilitku puvodni firmware.
Nahral sem tam OK, ale nemuzu se na to zarizeni dostat :(
na 192.168.1.1 to vubec nereaguje :( ..
mate nekdo tuseni co s tim?