Nemá někdo zkušenosti s firmwary Alchemy v1 a Talisman? Teď používám DD-WRT.
Potřeboval bych hlavně vědět jaké jsou u nich změny a vylepšení oproti např. Alchemy pre7, než je zkusím flashnout.
Chystam se talisman otestovat, talisman je zatim ve vyvoji a to s nim prinasi ruzne bugy. Ale finalni verze Alchemy bych se nebal je
v pohode uz ji mam 3 tydny na WRT-cku ovsem takove vychytavky jako ddwrt nema.
V nedeli jsem resil problem s WRT54G v1.1 a v2.0 s firmware Alchemy ze prestalo jit WDS. Pritom klienti se v pohode pripojovali na obe AP.
Problem zda se byl, ze jsem v nastaveni Administration zapnul AP watchdog. Pokud byl zapnuty tak sice oba linksysove hlasily ze vidi druhe AP jako WDS ale nespojily se. Po vypnuti AP watchdog to zatim jede jak ma.
zdar,
mam WRT54G v2.2 uz nejaky mesic. nejdrive jsem jel na origo FW, ale ten me zklamal(absence klienta, NATovani...). Minuly tyden jsem nasel odvahu do nej nalit OpenWRT. Mel jsem trochu strach protoze tady nikdo nepsal moc konkretni navod, jak na to(jako napr. ve vlakne o ASUS wl500g). Jsem linej a tak se mi moc nechtelo cist si dokumentaci k OpenWRT, ale udelal jsem dobre. za par minut jsem mel hotovo. naprosto v pohode. Az bude cas, urcite bych sepsal nejaky navod v cestine(pokud uz to nekdo udelal, mohl by sem dat nekdo link?).
Pokud by nejaka lama potrebovala pomoct, necht se ozve na icq 100751530, urcite se rad podelim o zkusenosti. Rada číslo jedna: čtěte dobře dokumentaci .
PS: quagga si nechtela dat rict, ale za par minut uz bezela. musel jsem rucne vytvorit adresar /etc/quagga a umistit tam konfiguraky, t oje normalni?