... a je nějaká sí?ovka která by šla donutit na AUI fulduplex pod voknama ? Mám tady ještě nějakou Intelku a na ni se dá vybrat druh spojení (AUI FULDUPLEX) ale mám jen jednu takže ji nemám jak otestovat.
Ještě mám mimojiné HUB od IBM 8222 který má 8x TP a 1x AUI myslíte že by to bylo k něčemu použitelné ???
Zkoušel jsem ho propjit s tou Intelkou, ale nic. Požil jsem křížený kabel a tim to nešlo. Ještě zkusím udělat nekřížený jelikož TPčko se do HUBu taky neříží a uvidíme.
Muzete mi nekdo napsat, ktere karty kdo pouzivate s Ronjou a chodi full duplex.
Zkousel jsem 3c509, AMD PCNET32 - ani jedna z nich nejede full duplex na AUI.
Tak jsem se spletl, to co jsem myslel ze je FP je DFB a pouziva se to v DWDM.
Zajimalo by me, jakou vydrz maji ty laser FP z GME, protoze kdyz jsem kuchnul ukazovatko z GME tak tam byla presne stejna tahle dioda jako se da koupit za 59 korun. Aspon mechanicky.
Tak nevim.
Mám trošku techn. dotazů. Chceme konečně na Kladně rozjed stavbu sítě a hledáme jakým způsobem by jsme mohli odebrat konektivitu od Jet2Wey, která má u nás sí? zbudovanou na techn. Miracle. Jednalo by se o 2048 kbps linku. Oni tvrdí, že jinak než pomocí Miracle to od nich asi nedostatnu, protože na střeše Kokosu je již více operátorů s různými technol. /3.,GHz, BreezeNet/ a prej by se to už rušilo. Použít Miracle je pro nás utopie, stojí to hrozně peněz. Proto jsem se chtěl zeptat jestli se dá použít Ronja pro tenhle druh spojení, myslím tím odebrání konektivity.
Pak mám další dotaz. Na straně příjemce a odesílatele musí být dvě Ronji nebo stačí jen jedna na každé straně? Já jsem to pochopil tak, že jedna je jen vysílač nebo přijímač, tak podle toho by měly být dvě na každé straně.
Další otázka je, jestli je již někdo schopen udělat Ronju na zakázku. Nevím přesně kolik by jsme byli ochotni investovat, ale myslím, že by jsme se určitě dohodli.
Máme 12.12. ustavující schůzku, kde proberem všechny možnosti, jak zbudování vlastní sítě, tak připojení do netu. Jestli je schopen někdo mě odpovědět, tak s chutí do toho. Díky Beny.
Hele, taxem cucel do toho IEEE standartu na 10mbit TP a pripada mi dost divny ze ty link test pulsy krs ronju neprojdou (teda nezkousel sem, ale pise se to tady). Jesli by nestacilo trochu poupravit ty tranzistorovy zesilovace v Ronje ...