pri zadavani dat do deu souboru jsem narazil na problem. je tam jedna polozka ktera vyzaduje trochu delsi popis na vic odstavcu. mam to tam pridat s tim \ ,jak bylo receno, na konci radky? zpracujou to vase parsery? ten programek co sem sem posilal to teda zpracovava uz od zacatku, je to celkem jednoduchy.
a este mam problem s kodovanim jaky pouzit. nejlepsi by asi bylo UTF-8, ne?
Nevim jestli jsem to dobre pochopil... Vy tedy chcete udelat jakysi datovy rozcestnik pro CZF? Pekne! Napadla me takova jedna myslenka: Udelal bych to tak, ze by se kazdy Cloud staral o svou databazi a udrzoval ji, pak by tu byl nejaky Super admin, ktery by jednou za nejakou dobu naloadoval databazi na centralni server...
Pokud to bude v mych silach, tak jsem schopen pomoci s programovanimv html a php, pripadne i javascriptu
No to bude teda sranda prevadet ty stringy :(
ale jak je libo...
K tem \ na konci radek... ok, ale je nutny si ujasnit jak pak napsat "\". Moznosti:
1) "\\" = "\"
2) na konci radku "\" = pokracovani, jinak je to normalni znak
3) nijak
No, pokud chcete aby to bylo jednoduchy pod win, tak win1250, kazdnej to zvladne napsat v notepadu...
Pokud neco jinyho, tak je mi to uplne jedno co, protoze stejne budu muset sehnat nakou komponentu co mi to bude prevade do win1250...