tak koukam ze se to tady docela rozkelo,to sem ani necekal,ten sraz toho 3.1 je snad dobrej,zatim nevim onicem co by ho mohlo narusittakze si ho pisu do kalendare a tak nejak stim pocitam,ted je jeste otazka kde,preci jenom hospod tady moc neni(znam jich par na hajich a u gymnazia opatov),tak jestli mate nekdo nejakej napad na misto tak sem snim.
jeste ktem ronjam,rychlost je sice dobra ale kdyz se budes potrebovat spichnout vic lidi tak te 1AP vyjde levnejc nez treba 3 ronji,jen tak na okraj
s Drobkem se musim nejak spojit,bohuzel jeste netusim jak ale to snad dohodnem na srazujinka UPC mi prijde pro vyuziti vice lidi jako SHITtak pro jednoho,v nejhorsim pripade pro dva protoze je to jinak na .....
tak chlapi, napiste jestli vam vyhovuje termin srazu pátek 3.1.2003. Hlavne Kourim, DarkArt a Petrik. -g- už psal že to má v kalendáříčku, já taky, tak co vy??? (a napište taky v kolik hodin by vam to vyhovovalo-jestli ráno večer atd)
Pro me je podstatny jestli je skola nebo nepreci jenom vsechny volna nemam zmapovany,ale itak spis odpoledne nez rano,jinak ja stim pocitam,otazkou je kde?
Lidi v tom lednu se někdy MUSIME setkat(hned zkraje)-udělejte si prosimvás čas. Mam tu na stole několik verzí jak do netu(freenetu), teď čekam na nabídky provideru. A koukejte aspon sehnat co nejvice zajemcu o připojení(klidně i z vašeho domu)-k pořízení AP kterej stojí +/-10k včetně všeho-musíme to rozpočítat na co nejvíce "hlav"-zatim to vychází 10k/5=2k "na hlavu" -což je ještě docela dost...(ale možná se najdou levnější AP) Sežeňte někoho kdo má možnost změřit síly signálu na střechách...
Navíc vůbec nevim, kolik AP na jižním městě chcete-kurňa musíme to domluvit. takže VŠICHNI PŘIJĎTE!!!!! A KOUKEJTE POTVRDIT SVOU ÚČAST(a? vim jestli mam zamluvit celou hospodu nebo jen koutek)
zatim počítám s: -g-,kouřim a mou maličkostí.
-sraz 3.1.2002 (upřesnim kde)
-přineste si plány, jak to tu na jižňáku chcete rozvíjet, a? tam pak nesedime a nekoukáme(tzn. kam AP, kde laser pojitko-namalujeme předběžnou mapu rozvoje)
-každej přineste aspoň částečný odhad kolik lidi do toho URČITĚ pujde
-kdo bydlí ve výškové budově, zjistí jak to bude se střechou(jestli se tam da, nebo neda jit/neco postavit)
-skontrolujte si mezi sebou viditelnosti
-doneste nabídky inet provideru(ISP)-provedeme výběrové řízení na základě ceny/objemu/realizovatelnosti
-...
-nezapomeňte přijít
Zdravim vsechny z Jiznaku, rad bych se pridal, mam celkem dobrou polohu (alespon myslim), 12-ti patrovej barak, ulice Ke Katerinkam 1408, kousek od hotelu Opatov, hned vedle bejvalyho Bouraku (ted Crash ci nejak).. bydlim ve dvanactym, klice od strechy mam.. )
no ja ICQ nemam, ale dam ti mejl at muzes psat primo. Jinak coz o ty Mbit-ja nasel jednoho co ma 5000Kč za Mbit, jenze to prej od nich nejde laserem a sou nekde v okoli hotelu Forum (tam sice primo vidim ale oni napsali ze laser nee a na mikrovlnu daleko :( )
Pak se me ozvali jedni co maji pristupovy bod primo na hotelu Opatov a ja jim rekl at napisou cenu za Mbit a od te doby jsem o nich neslysel . Jinak jsem psal i na ******************************************************************- takze ja docela pohorel :( ale este zkusim zkontaktovat ty naproti, treba na me jen zapomeli
---exkurze se uskuteční---předběźně je dohodnuto 21.12/sobota mezi 10-11 hodinou povolena skupinka cca 3 lidí(ja ,Drobek,Fci) možnái někdo navíc ...(asi by chtělo si sjednat sraz a vyrzit tam společně)
Dopručení sebou teplé oblečení rukavice šikl by se dalekohlde(pokusim se nějakej opatřit) digi.foto(jedno beru) něco na poznámky (pda ale asi bude stačit tužka a papíru trochu)
a to hlavní dobrou viditelnost.
To je vše co mě napadá.