xine mi to prehral v pohode (to co se da stahnout), ani mi neprijde ze by se to kvalitativne nejak lisilo... jediny 'problem' je obcas jednokanalovy zvuk (hraje jen levy kanal) - ale tam bude problem uz v zaznamu imho - nic strasneho anyway
Vzhledem k tomu ze je to homevideo jiste komplikace jiste muzou byt. Ovsem na vsech strojich a prehravacich to beyelo uplne bez problemu. Mozna bude problem ze si nepoustis jeden kanal na ktery to nekde bezi, takze slysis jen ty oboukanalove pasaze.
nee, v tom problem nebude..ten zvuk de v pohode, pak tam skoci takovej ten titulek bez zvuku a jinej zaber..v tom okamziku zvuk vypadne a nenaskoci a je potreba video vratit tesne za ten titulek a shlidnout to pak se zvukem..
mozna je ale problem u me v kodekach nebo ve starickym winampu2.93
tak sem to vcera zkousel jeste u kamarada, kterej ma kodeky nainstalovany nezavisle na me, a dela to to samy..rek bych ze to spousta lidi vzda a nedokouka.. :(
přehrával jsem to v Media Player Classic 6.4.8.4, Windows Media Player 10, Power DVD 6 a nakonec i v tom Winampu (5.08c ) a vždy bez nejmenšího problému. Kodek: FFDShow (Jun 6 2005...), Athlon 1800+...
možná bych ze všeho nejdřív zkusil něco jinýho než Winamp a nový kodeky...
Mne to doma dela v podstate kazdy video, a je to proto, ze si neumim nainstalovat ovladac k grafice, a jeste jsem to neodvezl k Vitexovi ;-), takze to pak chudinka petistovka nezvlada...