Zdar lidi,
na rovinu musím přiznat že tomuto projektu moc nerozumím.Ale chtěl sem se zeptat, jestli by šlo připojit se z Palmovky do sítě czfree.net.Toto spojení bych určitě uvítal a možná nejen já.Jak je známo na palmovce sídlí televize Prima, není tu kabel a v podstatě žádný jiný slušný connect. Prosím tedy,kdo tomu rozumí,aby mi řekl jestli je připojení palmovky možné.Děkuji.
Pripojeni na palmovce mozne je a jsou zde jiz i pripojeni uzivatele. Pokud mas zajem o pripojeni a jsi ochoten do toho zainvestovat a navic mas moznost dat si na strechu antenu, tak ti nic nebrani. Kdyztak mi posli PMko s founem a muzem se nekde sejit a promluvit si.
Zrizeni cca do 10tisic. (zalezi na strese, da se to udelat i za polovic). Mesicni poplatky podle pripojeni na net. S online hrama nepocitej. Z povahy bezdratu ti nikdo nemuze zarucit stabilni delay ...
V principu bezdratu je to blby na hrani kvuli tomu, ze se ztracej obcas nejaky pakety (ruseni apod.) To nema nic spolecnyho s vlastnim inetem, ale je to proste charakteristika bezdratovych siti. Nejsem parmen, takze nevim, jak moc na to jsou ktery hry haklivy, ale na strilecky to moc neni ....
Čau lidi.. bydlím Krejčího 1841/14 3 patro a mám skvělej výhled od budovy Sazky až po petřín.... Myslíte, že bych se mohl k někomu připojit ? Jsem schopnej i zainvestovat pár tisíc navíc ;o) kontakt na mě je virus@vircom.cz
Palmovka opravdu jiz jede a jsem velice štasten po takove dobe a diky Stoupovi88 a mam pocit ze ten dalsi sikovny clovicek byl Alp. Jeste jednou díky a pokud bude potřebovat pomoc v čemkoliv na další rozvoj, tak jsem k službám...SF2
omlouvám se ale byl jsem mimo Prahu - tenhle týden, tak nevím jak to pokračuje v libni s pokrytím.
Chtěl jsem se zeptat Gajdy jestli sehnal anténu abych mohl změřit ten signál.
Jinak na střechu přístup mám )), kromě mně tam mají přístup ještě holubi - což je PEKLO ,.
JO a ještě mám otázku na STOUPU88, jestli vidí na ZŠ Na Korábě popř. na novou budovu CCS ?
A poslední dotaz a to a ViruSe který bydlí kousek od mého bydliště, jestli už náhodou nemá změřený signál.