Nema cenu ustupovat... Dneska jsem se kratce bavil s Jarkem a on mi k tomu rekl svy Nevim jestli ma cenu tady presvedcovat adminy, ze readresace je pitomost. Nekdo to sem musel napsat
to all: ouha, cim zacit?!? OSPF se o to postara, to vime, ale nez si zvykneme/nez si cela CZF zvykne na nove rozsahy bude taky dlouho trvat. 2) musel bych predelat hafo veci, kde mam vypsany natvrdo "stary" rozsahy a nekterym adminum to zase pridela spoustu prace. Lepsi predelat 1 subjekt (dodonet) nez nekolik subjektu.
to iceMAN: vcera jsem byl na pivku s Jarkem, kterymu se to taky nelibi... Mel takovy navrh, ze by to Passi preadresoval v Dodonetu, ale zadarmo ani ranu (Kdybych se Jarku nejak mylil, tam me oprav). Nahore bez nevadi, dobry pivo je zaklad! Nikdy neni pozde
to L00ser: cast je nahore a dodavam: Chci zachranit drahoceny cas adminum s predelavanim pitomosti na routeru a obesilani ovecek, ze se meni rozsah na to a to a kdyz si s tim nejaka lamka nebude vedet rady, tak zani/m budes muset je nebo poskytnout srozumitelny support
to WimaN: snad vse receno vyse
ps.: myslete si o me, ze jsem psychycky zaostalej nebo mam o kolecko vic, ale vim proti cemu bojuju... snad
Mám dotaz z trochu jiného soudku.
Je vlastne Dodo Czfree, nebo ne? Na stránkách má psáno, že umožňuje 16kB na testování for free, tak jsem si to chtěl vyzkoušet, ale nejde se mi připojit, nevíte o tom někdo něco bližšího?
Zdravím, co se týká mého příspěvku o poladění rozsahů nahoře Dodovi dole czfree bych chtěl jen říct že, jsem to myslel přesně obráceně tedy jak se ted píše že se o tom baví jark s Jklirem. DJDodo by měl rozsahy své části komerční site poladit tak aby to nenarušilo chod sítě CZFree.
Zdravím Karel