Tak XI 626 maji za 2.800/3.416, to je o neco drazsi nez v tom i4, ale XI325 maji za 2.320/2.830, coz je uz levnejsi. Ale ja nakonec koupil XI325H - ma to PRISM 2.5 a 100mW, je trosku drazsi 3.200/3.904. Vzal jsem si nejakou tu anteni redukci a konektor, takze ted zbastlit nejakej konektor na nejakej kabel - musim jeste sehnat. Cenik ti muzu poslat mailem, kdyz budes chtit.
P> Ty jsi take aktivni a jeste vis jak to funguje, ...ja se to snazim jen z tebe vytahnout :-) jsi tady az na me jedinej kdo sem obcas koukne. Signal ja z hostivare tezko lapnu, nemam primej vyhled. Ale ver ze by zajimalo jak je to kolem nas, ale ja asi toho moc nezmuzu. Kabel jsem sice uz take nejakej koupil, ale je to nejakej smejd, nic jineho nebylo. Tak jsem ten konektor bastlil, ale nevim jestli to je dobre. Musim si zejtra vzit k kanclu nejake to mereni a vyzkouset, jestli nemam zkrat.
A jak jsi na tom ty s vybavenim? Uz neco mas?
P> DIk za info.
V Atlantisu pro priznivce projektu CZFree jso ceny velkoobchodni, takze ty ceny co jsem uvedl vyse jdou ceny pro nas. Ale je asi mozne, ze kdyz se koupi deset karet, tak bude cena jeste zajimavejsi, ale to je uz na domluve. Ale tam bych videl ten problem, ja asi budu jeden z hodne mala co chtel PCMCIA kartu, a to by uz byl problem, ale treba take ne,...tezko rict. Ale ta sleva uz tak moc velka nebude, i ten obchodni nemuze prodat pod nakup, takze to vidim na maximalne 10% dolu.
Jinak jsem zvedavej na ty spolecne nakupy....nechci se nikoho dotknout, ale v nekterych skupinach tady na serveru je zalostne cist, jak nekteri placou, ze ted nemaj penize a ze chteji vse nejlepe zdarma atd.
Muj predcasny nakup byl, ale jen proto ze ted jsem mel celkem dost casu,ktery nekdy neni.
Ale jinak kdyz by vznikla moznost te montaze na strese u kmece, tak by se s tim melo hnout.
Jo a take bych asi mel nejakej ten pocitacovej srot, na stavbu pocitadla by to snad stacilo, akorat HDD nemam, ale PI, snad i PII by se tu poskladal.
Ja sa spolieham ze mi pride notifikacia o novom prispevku do fora, a ked pride tak tu zrazu vidim 20 dalsich.
To: PetrK
Ja som ten clovek ktory by mal vybavit to umiestnenie na streche Bolonskej.
No vybavit, vybavovat vela netreba, vsetko je ne clenoch druzstva, ze ci odklepnu moju ziadost o umiestnenie tych anten a routera. Problem je v tom ze stretnutie clenov druzstva, kde sa to moze prerokovat, bude az 17.12. No a dalsi problem je v tom, ze ak to tam zmietnu zo stola, tak sa stym nebude dat nic robit:-(
Napadla ma potom este jedna myslienka: umiestnenie na barak Nad prehradou cez NScom ci ako sa volaju nepojde. Ale co tak urobit plagat v style:
Chces mat lacny pristup do Internetu? Hladame ludi z tohoto baraku. Ohlas sa na .....
Ked zozenieme cloveka v tom baraku Nad prehradou, tak to bude napoly vyhrane.
V kazdom pripade, uz pripravujem tu ziadost, dufam ze do konca tyzdna dam jej znenie na pripomienkovanie sem a potom ju dorucim na to druzstvo.